Noutăți și comunicate

Toto lanseaza primul album dupa zece ani

8 ianuarie 2015
Toto lanseaza primul album dupa zece ani
Toto XIV va fi lansat în Europa pe 20 martie 2015, în Uk și Oceania pe 23 iar în America de Nord pe 24 martie. Albumul va fi disponibil sub forma de dublu Lp de vinil, Cd si o ediție limitată Super Deluxe, cu CD, DVD (documentar "˜making of'), booklet cu povestea discului, interviuri, un poster exclusiv, tricou (doar măsura L) și o litografie. Realizat dupa peste trei decenii de activitate, noul album este o demonstratie de măiestrie muzicală la cel mai inalt nivel, muzica si versurile fiind insufletite de geniul maestrilor Lukather, Paich, Porcaro & Williams alături de colegii lor. Toto XIV este primul album cu material discografic nou de la "Falling In Between" (2006).



Turneul european pentru promovarea noului album îi va aduce pe Toto la București pe 27 iunie 2015, la Sala Palatului. Cei prezenți se vor delecta cu piese celebre precum: "Hold the Line", "Africa", "Rosanna", "I won't hold you back", "Georgy Porgy" si multe altele din bogatul lor repertoriu de piese legendare și vor avea ocazia să audă live pentru prima oară melodiile de pe Toto XIV.

http://youtu.be/vsBf9hSkOPQ



Marele chitarist Steve "Luke" Lukather spune "Atunci când ne pui la un loc, și fiecare vine cu părticica lui, totul se leagă în mod miraculos. Evoluția fiecăruia este la cel mai inalt nivel. Chiar dăm tot ce este mai bun din noi, si ne straduim să luăm fiecare cele mai bune decizii - ce este cel mai bine pentru muzică". Solistul Joseph Williams adaugă: "Vorbim despre o formație în care toată lumea compune, toată lumea cântă cu vocea, toți suntem instrumentiști".

Producatorul Cj Vanston a marturisit: "Nu au fost vreodată alți muzicieni mai buni pe planetă și în niciun caz nu adunați într-o singură formație. Acesta este un album fenomenal și sunt încântat să fac parte din proiect. Este jobul visurilor mele." Turneul care incepe pe 21 mai la Glasgow ii aduce pe americani la Bucuresti pe 27 iunie.



Concertul Toto de la Sala Palatului este organizat de Phoenix Entertainment iar biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro la urmatoarele preturi: 121, 5-171-225 si 315 lei (Vip-450 lei)


Evenimente recomandate

Top