Noutăți și comunicate

Tony Baboon canta in deschiderea concertului Selah Sue la Bucuresti

10 decembrie 2015
Tony Baboon canta in deschiderea concertului Selah Sue la Bucuresti
Marti, 15 decembrie 2015, Selah Sue revine la Bucuresti alaturi de trupa sa live pentru un show electrizant la Beraria H in cadrul unui eveniment marca BestMusic Live Concerts sustinut de Hotel Europa Royal, Magic Fm si UTV. Alaturi de Selah Sue, pe scena va urca si Tony Baboon incepand cu ora 21:30. Accesul in locatie se face incepand cu ora 20:00 iar Selah Sue si trupa sa vor canta incepand cu 22:30. Bilete veti gasi si la intrare.



Tony Baboon este proiectul solo al lui Adrian Cârciova și a luat naștere în 2013, însă parcursul său muzical a început în 2000. Principalul subiect abordat în muzica lui Tony este natura, ca unică entitate supremă, reală la care avem acces. Ceea ce Tony își propune să realizeze prin muzica sa este un întreg Performance Act, pe care l-a numit Tropical Jazz. Astfel, mesajul este transmis prin intermediul mai multor genuri muzicale: începe cu o piesă vals, apoi trece neașteptat de ușor prin reggae, trip-hop acustic, pop psihedelic, rock cu influențe orientale și rap.

Toate aceste stiluri sunt trecute prin filtrul tematicii bine stabilite, a libertății de exprimare regăsite în muzica jazz și a ritmicității regăsite în rap și grooveurile africane.

Tony ii are alături pe Mihai Balabaș la chitară și pe Daniel Iliescu la tobe. Împreună au cantat in deschidere pentru artiști ca Selah Sue sau Skarra Mucci iar în 2015 au fost aleși să reprezinte România la Sziget Festival, castigator al Best Major European Festival in 2012 si 2014.



Biletele VIP din fata scenei (categoria A) sunt sold out momentam mai gasindu-se doar bilete la categoria B si C si pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea si Eventim

Patru ani au trecut de la albumul sau de debut. Se prea poate ca Selah Sue sa nu-si fi invins demonii, dar macar i-a exploatat din plin pentru a scrie “Reason”, un disc indopat cu energie, lumina si emotie. Sunt piese ce te doboara de la primele acorduri, create de o artista plina de viata si de cicatrici in acelasi timp, aparent intodeauna una cu chitara ei. "Succesul nu mi-a vindecat ranile", spune ea. "Nimic nu s-a schimbat cu adevarat. E o calatorie, o batalie care va dura toata viata".

Alternand eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul si beaturi house, Selah Sue isi regaseste adevarata identitate muzicala odata cu „Reason”. "Este o ecuatie cu multe variabile" spune ea. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a cautat in cat mai multe studiouri de inregistrare, in special in Belgia, dar si in Londra, Jamaica si Los Angeles, cu doi producatori experimentati, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) si suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM si rapperul american Childish Gambino. Sela Sue a scris si a inregistrat “Together” cu acesta din urma, o radioasa declaratie de dragoste hip-hop, invaluita de percutie urbana si synth-uri punctate. "Am scris aceasta piesa in cateva ore, la Los Angeles. E primul meu cantec de dragoste. E visceral. Childish Gambino mi-a pus beat-urile si ritmul dezechilibrat in interpretare".

La 20:00 te asteptam cu masa pusa, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scena

Bilete in presale costa.

60 LEI - Cat. C - (partile laterale) cu loc la masa
75 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa
95 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa - SOLD OUT

La intrare, biletele vor costa 80 de lei categoria B si 70 de lei categoria C.

Biletele pentru showul Selah Sue pot fi gasite in format electronic pe http://www.iabilet.ro si eventim.ro si in format fizic in retelele iabilet (http://www.iabilet.ro/retea) si Eventim dar si la Beraria H si in ziua concertului la intrare.

Reteaua de puncte fizice: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara. Humanitas, Carturesti, Magazinele Vodafone si Orange, Germanos, Sala Palatului dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.

Rezervarile se fac la: - vreau@berariah.ro – cu pana la 48 de ore inainte de eveniment - 0725 345 345 – pana in seara evenimentului (in cazul in care linia este ocupata trimiteți un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM sub egida International Concert sustinut de Hotel Europa Royale


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top