Noutăți și comunicate

Toate informatiile despre concertul Amon Amarth de maine de la Bucuresti

28 Aprilie 2014
Toate informatiile despre concertul Amon Amarth de maine de la Bucuresti
Marti, 29 aprilie 2014, are loc un eveniment foarte important pentru toti metalistii. Amon Amarth concerteaza la Bucuresti, la Arenele Romane! Evenimentul are loc intr-un cort incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere.Celebra formatie suedeza poposeste in Romania pentru a doua oara in cariera si aduce cu ea noul disc, "Deceiver of the Gods", unul dintre cele mai apreciate materiale ale grupului.

In deschiderea concertului Amon Amarth vor canta romanii de la God - The Barbarian Horde si cehii de la Hypnos.Va reamintim ca astazi este Ultima zi cand va mai puteti achizitiona bilete la pretul de 95 de lei!

Maine, biletele sunt disponibile doar la locatie, la suma de 110 lei.

Potrivit ultimelor informatii de pe site-urile specializate, starea vremii va fi una buna si nu va ploua. Totusi, in cazul in care ploua, oamenii care vin la concert sunt rugati sa se imbrace in pelerine si sa nu isi aduca umbrelele, deoarece nu se poate intra in locatie cu acestea.

La locatie vor fi disponibile spre vanzare si bilete la concertul Arch Enemy de pe data de 23 mai 2014, de la Turbohalle. Pretul acestora este de 87 de lei, fata de pretul standard care este de 95 de lei.

Cei care isi achizitioneaza bilete la concertul Arch Enemy, vor primi, in limita stocului disponibil, Cd-uri surpriza originale si sigilate.

Programul concertului Amon Amarth de pe data de 29 aprilie 2014 poate fi consultat mai jos. De asemenea, nu uitati sa respectati regulile de acces!

Foarte important! Posesorii biletelor Vip trebuie sa ajunga la locatie la ora 18:45 pentru a facilita accesul la meet and greet!

- Open-Doors: 19:00
- Meet & Greet (doar pentru posesorii de bilete Vip): 19:00 - 19:15
- God - The Barbarian Horde: 19:30 - 20:00
- Hypnos: 20:15 - 21:00
- Amon Amarth: 21:30 - 23:30Reamintim ca pentru buna desfasurare a evenimentului, posesorii de bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

- Accesul la concert se face pe baza de bilet sau invitatie
- Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului
- Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
- Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
- Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
- Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Arenelor Romane vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
- In incinta Arenelor Romane va exista garderoba unde cei interesati pot sa-si depoziteze hainele si bagajele.
- Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
- Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.Atentie! In incinta locatiei fumatul este interzis. Organizatorii au pregatit un spatiu destinat fumatorilor unde acestia vor avea la dispozitie stand de bere, suc, apa si altele.Biletele la concertul de pe 29 aprilie 2014 pot fi procurate prin card si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas sau online pe http://www.eventim.ro).

Persoanele din Bucuresti pot achizitiona bilete de la sediul Maximum Rock - strada Traian Demetrescu 9 (Nerva Traian/ Timpuri Noi), sector 3-, iar noi le oferim cadou doua Cd-uri surpriza.

Preturile biletelor:
- 110 lei bilete Vip - Sold Out, Biletul Vip contine: meet & greet, afisul concertului, pass laminat Vip
- 78 lei - pentru primele 100 de bilete - Sold Out
- 87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 - Sold Out
- 95 lei in perioada 01-28 aprilie 2014 (se pot achizitiona si cu plata prin card)
- 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza Doar la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea Aici.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro
Toate informatiile despre concertul Amon Amarth de maine de la Bucuresti Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.