Noutăți și comunicate

TM Stevens si Stevie Salas la Becker Brau Live Music

3 mai 2009
TM Stevens si Stevie Salas la Becker Brau Live Music
Duminica, 3 mai 2009, publicul va avea ocazia sa il vada pentru prima oara in Romania intr-un concert pe TM Stevens, cel mai spectaculos basist ai lumii, la Becker Brau Live Music.

Clubul este situat in Strada Turturelelor nr. 11, sector 3, Bucuresti.

TM canta alaturi de trupa sa Shocka Zooloo, compusa din Delmar Brown (clape) si Gary Sullivan the G-Man (tobe), intr-un proiect special, in care l-a atras si pe chitaristul Stevie Salas. Basistul a concertat si a compus impreuna cu muzicieni de valoare ca James Brown, Miles Davis, Joe Cocker, Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Tina Turner, Billy Joel. In turneele lui in jurul lumii a impresionat publicul de fiecare data cu "the weapon", cum obisnuieste el sa isi numeasca chitara bas.

Chitaristul Stevie Salas, un alt monstru sacru al muzicii funk-rock, a concertat si inregistrat discuri impreuna cu rasfatati ai topurilor muzicale precum Rod Stewart, Mick Jaegger, Ron Wood, George Clinton, Buddy Miles, Matt Sorum, Duran Duran, Terence Trent D'arby, dar a inregistrat si succese individuale de palmares. Cel de-al doilea album solo pe care l-a scos a obtinut titlul "Best Album" in Japonia, in competitie directa cu Rolling Stones si Aerosmith.

Nu ratati ocazia de a-i vedea pentru prima data in Romania pe TM Stevens si Stevie Salas, intr-un show unic, care combina genurile funk, rock, jazz, heavy metal, in formula magica creata special pentru "The Shocka Zooloo Project".

In deschiderea acestui concert va canta formatia Phenomenon.

Biletele costa 70 RON si se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, la clubul Becker Brau Live Music situat in strada Turturelelor 11, sector 3, Bucuresti (tel: 021-32 266 10 / 32 370 83) si online pe www.diverta.ro, www.ticketpoint.ro. www.eventim.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă