Noutăți și comunicate

Timpuri Noi va sustine un concert la Hard Rock Cafe

14 ianuarie 2022
Timpuri Noi va sustine un concert la Hard Rock Cafe
Timpuri Noi va sustine un concert in Hard Rock Cafe, pe 14 ianuarie 2022, incepand cu ora 20:30.
Evenimentul va respecta normele in vigoare la data acestuia.

Biletele se pot cumpara online. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%.
Timpuri noi dăinuie pe piața muzicală românească din ’83, supraviețuind cu brio regimului comunist care îi considerau subversivi din cauza versurilor și subiectelor abordate în piese. Ei au revoluționat rock-ul în România și au adăugat noi elemente în show-urile lor, fiind prima formație din țară care apare unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București.

Componenta trupei s-a schimbat constant încă de la înființare, însă epicentrul trupei a rămas Dan Iliescu, compozitorul, chitaristul, și începând cu 2011 și solistul trupei.
Timpuri Noi are la activ în discografia sa 8 albume, care s-au bucurat de mult success datorită expunerii largi in media, în special pe Pro TV și ProFM.

Formația a fost prezentă la toate edițiile festivalului Rock Bucuresti, având onoarea să deschidă recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan și Uriah Heep, Asia și Scorpions, Saxon, Paradise Lost și Jethro Tull, Iron Maiden și Kreator.
Concertele Timpuri Noi încă își păstrează din suflul fresh de la debut, Dan Iliescu conferând originalitatea sunetului specific formației.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei
  • Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala
La toate biletele se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 94 de lei, cu loc la masa in fata scenei
  • Acces General: 64 de lei, cu loc la masa in sala
Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top