Noutăți și comunicate

Timpuri Noi si Partizan la Hard Rock Cafe

3 septembrie 2015
Timpuri Noi si Partizan la Hard Rock Cafe
Joi, 03 septembrie 2015, BestMusic Live Concerts vă invită începând cu ora 21:30 la un concert al trupelor Timpuri Noi și Partizan în Hard Rock Cafe.



Timpuri Noi si Partizan vor face impreuna un spectacol retrospectiv de la infiintarea Timpuri Noi si pana in prezent. Repertoriul abordat va fi structurat pe calupuri de hituri ale anilor '80, '90 si 2000. Cele doua trupe vor performa impreuna in cazul calupurilor comune din anii '80 si '90, dar vor exista si momente individuale din repertoriul actual. Celor trei le se alatura Adrian Bortun, Felix Sfura, Andrei Barbulescu si Alex Vascan.

Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei.

Vino la Hard Rock Cafe, probabil cel mai bun loc pentru evenimente cu clasă din Bucuresti, sa fii aproape de artistii tai si sa te bucuri de muzica lor pe un sunet perfect si sa fii servit/a asa cum trebuie.
(2) Concert_Timpuri_Noi_si_Partiza_Ba0FE5PM.jpg


Biletele pentru showul Timpuri Noi si Partizan se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, reteaua de magazine Say – partener Orange dar si pe terminalele self service ZebraPay din toata tara) dar si la Hard Rock Café.

Biletele in presale au urmatoarele preturi:

  • 60 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori – bilete in numar limitat la 250 de bucati)
  • 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei – bilete in numar limitat la 80 de persoane
  • In ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei fara loc, in limita locurilor disponibile



Hard Rock Cafe Bucuresti – Soseaua Kiseleff, nr 32, in parcul Herastrau. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top