Noutăți și comunicate

Timpuri Noi lansează albumul 'Moldova Mon Amour' in club Quantic

24 ianuarie 2020
Timpuri Noi lansează albumul 'Moldova Mon Amour' in club Quantic
Vineri, 24 ianuarie 2020, Timpuri Noi va lansa albumul 'Moldova Mon Amour' printr-un concert in Club Quantic din București. Concertul va incepe dupa ora 21:00.


Informații despre albumul Moldova Mon Amour

Așteptat cu nerăbdare de fani, albumul este puternic rock, poartă stilul inconfundabil al lui Dan Iliescu, care dincolo de rolurile de compoziție își asumă și pe cel de producător. O parte dintre cântecele acestui nou album au văzut scenele de festival și cluburi din ultimul an și au ajuns să fie iubite de public în aceeași măsură precum sunt hiturile clasice ale trupei.
Lansarea MOLDOVA MON AMOUR va fi făcută în stil mare muzical. O veți vedea toți cei prezenți pe 24 ianuarie 2020 (și nu întâmplător!) la ora 21:00.

Accesul se face pe bază de bilete, după cum urmează:
  • Early bird - în limita a 50 de bilete - 40 de lei
  • Presale - în limita a 200 de bilete - 50 lei biletul
  • Sale & la intrare - după epuizarea numărului de bilete din presale - 60 lei biletul
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.


Despre trupa Timpuri Noi

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid!
De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanța, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata... iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului.


Evenimente recomandate

Top