Noutăți și comunicate

Timpuri Noi la Total Week-end

27 mai 2012
1-Timpuri_Noi_la_Total_Week-end_yArvjPdCCz.pngDuminica, 27 mai 2012, Timpuri Noi vin pentru un show exceptional la TVH 2.0. O trupa cu motoarele la maxim, Timpuri Noi continua sa surprinda. Timp de doua ore, vor canta piese de pe noul lor album, "Deschide-ti mintea", recent lansat, precum si o piesa in premiera de pe. urmatorul disc surpriza. Duminica, 27 mai, de la ora 14.30, la emisiunea Total Week-end a http://www.tvh.2punct0.ro/live TVH 2.0, gazduita de Sorin Lupascu.

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe rock din Romania, Timpuri Noi e in permanenta cu motoarele la maxim. Abia au lansat un nou album, "Deschide-ti mintea", si lucreaza deja la urmatorul. Dan Iliescu, liderul formatiei, a dezvaluit faptul ca 5 dintre piesele pentru urmatorul disc sunt deja gata. Pe prima, "Eu tin ritmul cu piciorul" o vor canta in premiera duminica, in platoul Total Week-end.

Produs de casa de discuri MHO Music, cu piese ce vorbesc despre realitatile care nu ne convin, "Deschide-ti mintea" are un mesaj social puternic, deseori ironic, si le cere un singur lucru ascultatorilor sai - sa treaca peste prejudecati si bariere de comunicare. Timpuri Noi = Dan Iliescu (chitara, voce), Felix Sfura (tobe, backing) si Sabin Penea (bass, vioara, backing) transforma rockul intr-un indemn la libertatea de gandire.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top