Noutăți și comunicate

Tides From Nebula concerteaza la Bucuresti

25 octombrie 2017
Tides From Nebula concerteaza la Bucuresti
Miercuri, 25 octombrie 2017, de la ora 20:00, polonezii de la Tides From Nebula revin la Bucuresti pentru un show de senzatie in Club Control din Bucuresti.Tides From Nebula s-a infiintat in urma cu noua ani in Varsovia si a devenit rapida una dintre cele mai apreciate trupe de fanii post-rock-ului. Membrii trupei spun ca numele "Tides From Nebula" face referire la un urias nor de praf interstelar, toti fiind pasionati de tematica cosmica dar si de climatele naturale.
Primul album al grupului, "Aura", a fost lansat in 2009, iar doi ani mai tarziu a fost lansat cel de-al doilea material, "Earthshine". Grupul a reusit sa isi castige un loc in inimile fanilor de-a lungul timpul prin unicitatea soundului si prin claritate.

In 2013 apare cel de-al treilea album, "Eternal Movement" si Tides From Nebula mai urca inca o treapta pe scara succesului. Inca de la infiintare si pana in prezent grupul a sustinut nenumarate concerte in Europa.

(2) TidesFromNebulaconcerteaza..._HfwTq5s6.jpg
Pentru acest concert se pun in vanzare numar limitat de 400 de bilete exclusiv prin http://www.iabilet.ro in format electronic si in format fizic in cele 2000 de puncte din reteaua iabilet.ro/retea - Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener TELEKOM, rețeaua de magazine SAY - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe dar și in ziua concertului la intrare.

Biletele costa 45 de lei pana pe 31 august, 50 de lei pana pe 25 octombrie si 60 de lei la intrare.

Nu uitati ca cel mai recent show al trupei la Bucuresti a fost Sold Out.

Un eveniment marca METALHEAD


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top