Noutăți și comunicate

Tiarra canta in deschiderea concertului Diary of Dreams din club The Silver Church

29 februarie 2012
Tiarra canta in deschiderea concertului Diary of Dreams din club The Silver Church
Pe data de 29 februarie 2012, The Silver Church Club organizeaza un concert al uneia dintre cele mai bune trupe de darkwave din lume, Diary Of Dreams. In deschidere va canta trupa Tiarra.

Diary Of Dreams
, una din cele mai bune trupe de Darkwave din lume, ajunge la București pe 29 februarie 2012 în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al trupei, "Ego:X". Lansat în august 2011, albumul a fost descris de critica de profil ca "o experiență auditivă atmosferică, scăldată în egală măsură în lumină și întuneric. Ego: X îmbină cu măiestrie pianul clasic cu chitara electrică, sintetizatorul și bateria. Iar pasajele narative intense dau profunzime segmentelor vocale puternice și versurile provocatoare."

Showul din The Silver Church va purta amprenta inconfundabilă "Diary of Dreams", iar set-listul va include atât piese noi cât și melodii deja cunoscute publicului din România.

Concertul va fi urmat de after-party-ul prezentat de Lux Noctis cu DJane Grace, ce va dura până în zori. Întregul eveniment este organizat de The Silver Church Club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top