Noutăți și comunicate

Thirty Seconds To Mars revin la Bucuresti pe 25 octombrie, la Hala Laminor

25 octombrie 2024
Thirty Seconds To Mars revin la Bucuresti pe 25 octombrie, la Hala Laminor
Thirty Seconds To Mars va susține un concert în Hala Laminor din Bucuresti, vineri, 25 octombrie 2024.


Informații despre eveniment

Jared Leto si colegii aduc turneul "Seasons World Tour " si la Bucuresti. Turneul, cel de-al saptelea al trupei, promoveaza noul album al trupei " It's the End of the World, But It's a Beautiful Day.", iar setlistul va include toate piesele care i-au facut celebrii!

Thirty Seconds to Mars vin din Los Angeles, bazele formatiei fiind puse in 1998. Membrii fondatori sunt fratii Jared Leto si Shannon Leto. Primele concerte au fost sustinute sub diferite nume pana cand au ajuns la 'Thirty Seconds to Mars', nume preluat dintr-un manuscris intitulat Argus Apocraphex, ce a fost scris de un fost profesor de la Harvard.

Muzical, Thirty Second to Mars abordeaza un progressive rock cu influente de space rock, la care se adauga elemente de muzica electronica. Pana in prezent au lansat sase materiale de studio, care le-au adus 14 Discuri de Platina si 19 Discuri de Aur, intrand in topurile din intreaga lume. De-a lungul timpului au colaborat cu artisti importanti ai scenei muzicale internationale printre care Maynard James Keenan, Ed Sheeran sau Bob Ezrin.

Trupa il are ca solist vocal pe carismaticul Jared Leto, actor premiat cu Premiul Oscar, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild (SAG Awards) pentru rolul din Dallas Buyers Club (2013). Jared are multe filme de succes jucate printre care "Fight Club", "Requiem for a Dream", "American Psycho", "Girl, Interrupted", "Mr. Nobody" sau "Suicide Squad" unde l-a jucat pe Joker. Leto a regizat, de asemenea, videoclipuri muzicale, incluzand castigatoarele Premiului MTV Music Award, The Kill (2006), Kings and Queens (2009) si Up in the Air (2013).

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Premium - in tribuna fara loc, la inaltime, aproape de scena cu bar separat - doar 500 de locuri - 599 de lei in presale si 700 la intrare.
  • Categoria A - fara loc in fata scenei - 329 de lei in presale si 350 de lei la intrare
  • Categoria B - fara loc, in spatele categoriei A - 259 de lei in presale si 280 de lei la intrare
Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.
Suplimente VIP Upgrade Package se pot gasi aici.

Posesorii de bilete PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Un eveniment BestMusic Live powered by Radio Guerrilla


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top