Noutăți și comunicate

Therion saluta fanii din Romania

17 august 2012
Therion saluta fanii din Romania
In data de 19 octombrie 2012, cei din trupa THERION revin la Bucuresti pentru un concert ce se va desfasura la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). In deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.

Cu ocazia zilei de nastere a lui Christofer Johnsson (10.08.) - liderul formatiei -, trupa a tinut sa salute fanii din Romania. Urmareste mesajul aici: 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pr5wOBCvTRM
 
Formatia suedeza va sarbatori in acest an 25 de ani de activitate prin lansarea unui nou material discografic preconizat sa apara in luna septembrie 2012.

2-Therion_saluta_fanii_din_Roman_aXnu84Yy.jpgReamintim ca au mai ramas doua saptamani si jumatate in care fanii pot achizitiona bilete pentru concertul THERION la pretul de 85 lei. Dupa data de 31 august 2012 biletele pot fi achizitionate la pretul de 95 lei urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.

Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/therion  

Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

78 lei - primele 100 + 50 bilete OFERTA! Sold Out!!!!!!
85 lei - urmatoarele bilete pana la data de 31 august 2012
95 lei - in perioada 1 septembrie - 18 octombrie 2012
110 lei - in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP - DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP - acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top