Noutăți și comunicate

THERION la Arenele Romane - un fenomen in Romania

22 octombrie 2012
THERION la Arenele Romane - un fenomen in Romania
Cu siguranta, unul dintre cele mai bune concerte metal din 2012 a fost cel de vineri, 19 octombrie 2012, in cadrul caruia THERION a sarbatorit 25 de ani de activitate si a lansat in Romania ultimului material discografic intitulat "Les Fleurs du Mal". A fost o seara in care cortul de la Arenele Romane s-a umplut atat de fanii din Romania, cat si de fani ai trupei veniti din alte tari, in special din Bulgaria.

Asa cum s-a anuntat, formatia Therion urmeaza sa ia o pauza de la turnee in urmatorii ani, timp in care membrii acesteia se vor concentra pe compozitia unei opere metal.

In timp ce Antalgia deschidea concertul, Therion a participat la o sesiune meet & greet cu cei care au ales sa-si achizitioneze bilete VIP.

Si daca spaniolii de la Antalgia si-au incearcat norocul pe o linie construita de Nightwish, francezii de la Elyose, cea de-a doua formatie din deschiderea concertului, au mers pe un stil mai personal.


Punctul de maxima intensitate a fost atins la ora 21.25, atunic cand THERION a urcat pe scena. Formatia a inceput recitalul cu piese de pe proaspatul album "Les Fleurs du Mal" si dupa o incursiune in discografia trupei, acestia au incheiat in forta cu "To Mega Therion". Dupa reactia publicului la acest concert putem spune ca THERION este un fenomen in Romania.

Un mare castig pentru publicul prezent in cort a fost si raspunsul pozitiv la anuntul legat de zona de fumat amenajata in afara cortului, iar pentru acest lucru organizatorii multumesc inca o data celor impatimiti intr'ale tutunului.

Concertul de la Bucuresti a fost organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). Multumim URSUS si partenerilor media pentru sprijinul acordat in realizarea acestei reusite!


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top