Noutăți și comunicate

Therapy? - concert in club Quantic

28 mai 2022
Therapy? - concert in club Quantic
Therapy? va susține un concert în Club Quantic (Open Air) din București, sâmbătă pe 28 mai 2022.


Informații despre eveniment

Biletele se pot achizitiona online de pe iabilet.ro
La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%

Despre Therapy?

Therapy? vin din Irlanda de Nord si s-au format in 1989. Pana acum au lansat 15 materiale de studio si au vandut peste 2 milioane de albume in intreaga lume. Ca stil muzical ii putem incadra la alternative rock avand pe alocuri influente de punk sau noise rock. In perioadele timpurii ale formatiei se pot distinge influente de grunge sau chiar industrial. Influentele trupei sunt variate, de la Black Sabbath la The Police sau de la The Misfits la Turbonegro. Cel mai recent album de studio al trupei, 'Cleave', a fost lansat in 2018, acesta fiind foarte bine primit atat de fani cat si de critici, reusind sa intre in top UK Albums. In 2020 trupa a lansat un album de Greatest Hits, asa ca anul 2021 ii prinde in turneu.

Primele 100 de bilete costa 89 de lei, urmatoarele 200 de bilete costa 99 de lei. Apoi, biletele costa 109 de lei in presale si 120 de lei la intrare.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.
Se pun in vanzare doar 800 de bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Top