Noutăți și comunicate

Theory of Mind lanseaza primul album in Club Control

16 noiembrie 2013
Theory of Mind lanseaza primul album in Club Control
Sambata, 16 noiembrie 2013, Theory of Mind, una dintre cele mai bune trupe noi autohtone, te invita de la ora 21:00 in Club Control la lansarea primului sau album. Seara debuteaza cu concertul trupei indie-alternative ieșene Pinholes. Cele doua performance-uri live pline de prospetime dar si de o maturitate a abordarii muzicale sunt completate de un party pe masura.

FB event
Intrare:10 lei
Adresa Sala Berlin / Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, Bucuresti
http://www.facebook.com/clubcontrol



Theory of Mind, înființată în luna februarie 2013 la Cluj, înseamnă Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziții), Andrei Bosînceanu (bass), Alex Cos (chitară) și Tudor Bilt (tobe)

După câteva reprezentații în orașe precum Cluj-Napoca și Timișoara, Theory of Mind a fost invitată de către trupa Robin and the Backstabbers ca opening act în deschiderea concertului de la Teatrul de Vară Herăstrău, pentru ca mai apoi să fie parte din line-up-ul Electric Castle Festival desfășurat la castelul Bánffy. Anul acesta, trupa a cântat la Peninsula de la Cluj și la FânFest Roșia Montană.

După câteva piese postate pe canalul oficial de YouTube, primul single difuzat la Radio Guerrilla a fost "Brown Eyes", acesta fiind în heavy-rotation săptămâni la rând, pentru ca, mai apoi, locul acestuia să fie preluat de creația "Under The Sea". De câteva zile, noua piesă marca Theory of Mind - "Human Eyes" - se află, de asemenea, în playlistul Radio Guerrilla.


"I-am vazut prima oara, anul acesta, la Peninsula si trebuie sa recunosc ca am ramas masca. Nu imi venea sa cred ca Theory of Mind este o trupă de români, debutanți, și ca sună atat de bine. Nu mă așteptam să aud vreodată în România o trupă care să aibă o asemenea abordare stilistică" - Adrian Despot, Vița de Vie.

"Se poate mai hipnotic și mai intens ca Radiohead? Eu zic că se poate, chiar în Romania. Da, chiar la începutul de drum al trupei, Theory of Mind pe numele ei" - Bogdan Șerban, realizator Guerrilive (Radio Guerrilla).

"Este cel mai interesant proiect muzical post-rock, psihedelic care îmbină genul dream pop cu muzica experimentală" - Infomusic.ro

http://www.fb.com/teoriamintii
http://www.youtube.com/watch?v=1qjOTuv-mm8



Pinholes este un grup instrumental vocal, alternativ melodramatic cu puține grame de psihedelic în prestație.

Pinholes, trupă ce s-a înființat în anul 2012, înseamnă:
Vladimir - voce & chitară
Alex l- tobe
Vlad - chitară solo
Sergiu - chitară bass.

Într-o balanță perfect echilibrată de încăpățânare, entuziasm, dorință și culoare, Pinholes a înregistrat și lansat independent, în iunie 2013, un album de 10 piese, denumit "Zmei"

http://www.facebook.com/pinholes.zmei
http://www.youtube.com/watch?v=hCWqQn-pu8A



Parteneri media: Radio Guerrilla, SapteSeri, ALL HOLLOW, VICE, Decat o Revista, SUNETE, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, VeiozaArte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top