Noutăți și comunicate

Theodore lansează în România “Voyage”, un nou videoclip de pe viitorul album de studio

21 februarie 2022
Theodore lansează în România “Voyage”, un nou videoclip de pe viitorul album de studio
Artistul grec Theodore continuă seria lansărilor de single în pregătirea viitorului album, „The Voyage”, ce va fi lansat în luna martie. De data aceasta, piesa aleasă pentru a beneficia de un videoclip este „Voyage”, o călătorie sonoră expansivă și plină de sentiment, cu un videoclip artistic ce încapsulează tematica centrală a albumului – călătoriile spațiale precum și cele dincolo de sine.

Urmărește videoclipul Theodore – Voyage: https://youtu.be/ebMATnkdq6c
Voyage, partea finală a călătoriei reprezentate de album, conține niște acorduri tăcute de sintetizator ce plutesc într-un soundscape eteric, precum și o orchestrație cinematică ce te conduce către o ambianță calmă cu niște interjecții electronice elegante. Acum e momentul când călătorul nostru lasă în urmă lumea materială, lumea care ajunsese să-l definească. Acum e momentul evoluției eului spiritual. Destinația, timpul și spațiul sunt în continuare necunoscute, dar Voyage reprezintă momentul conștientizării. Este vorba despre o călătorie a minții.
Theodore
Ascultă piesa pe toate platformele de streaming: https://orcd.co/theodore-voyage
Voyage este o călătorie audio-vizuală care nu pune preț pe lucrurile pământești. Eroul nostru coboară într-un abis de unde recuperează comorile vieții. Însăși caverna în care se teme să intre, la început, se dovedește mai apoi a fi izvorul a ceea ce caută el, de fapt
Ioannis Nikoforos, regizor

Despre Theodore

Fiind un melanj de compoziții electronice și clasice, muzica lui Theodore gravitează undeva între post rock ambiental și synthwave-ul abraziv specific anilor ‘80. A împărțit scena cu Sigur Rόs, DIIV, Αmber Run și, printre multe alte festivaluri, a cântat la Reeperbahn 2017 & 2018, Eurosonic, Musexpo LA și SXSW 2018 & 2019, unde a fost ales ‘Favorite Discoveries And Memorable Moments’ de către NPR.

După ce a primit cele mai favorabile recenzii de la media precum BBC Radio 6 iar cel mai recent album al lui a fost lansat în cadrul ‘All Songs Considered by B. Boilen and R. Hilton’ la NPR, Theodore lucrează acum la un nou album-concept cu tematică cosmică intitulat The Voyage, care va fi lansat în 2022.

Printre cele mai incitante exporturi muzicale venind din Grecia la ora actuală, Theodore are multe turnee internaționale la activ și un show live magic și captivant alături de trupa sa – poate l-ați văzut deja live în România, vara trecută în cadrul festivalului Living Rock de pe Plaja Tuzla.

https://www.theodore-music.com/
https://www.facebook.com/Theodore.Music.Official
https://www.instagram.com/theodore.music.official/


Evenimente recomandate

Top