Noutăți și comunicate

Theatres Des Vampires, Tiarra, Inopia si Fortress of Faith in Club Cage

19 martie 2011
Theatres Des Vampires, Tiarra, Inopia si Fortress of Faith in Club Cage
Theatres Des Vampires, Tiarra, Inopia si Fortress of Faith in Club Cage
Locatia evenimentului se va modifica, citeste mai multe detalii la : Evenimentele Stay Metal Forever din 5, 12, 26 februarie si 19 martie se muta in alte locatii
Sambata, 19 martie 2011, Stay Metal Forever va invita incepand cu ora 20:00 in Cage Club la primul concert din Romania a celor cinci vampiri autentici cu sange latin, respectiv renumitii italieni de la Theatres des Vampires. Pentru ca seara sa fie completa pe scena vor urca si urmatorii invitati ce vin sa depene povesti din "lumea tenebrelor": Tiarra, Inopia si Fortress of Faith.

Pretul unui bilet este de 25 lei daca-l achizitionati pana la data de 31 ianuarie 2011 si 35 lei incepand cu 1 februarie 2011 (inclusiv in seara concertului, la intrarea in club).
Adresa Cage Club : Str. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Bucuresti.

Show-ul ce va avea loc in Cage Club (ex LMC), din Bucuresti, este prilejuit de lansarea noului album intitulat "Moonlight Waltz", album ce imbina cu succes elemente de gothic metal cu opera, black metal, death metal, industrial si nu numai.

Contesa Sonia Scarlet va fi si de aceasta data vocea feminina ce va da viata unui alt capitol, din "cronicile vampirilor", ducandu-si mai departe renumele de "amanta a cosmarurilor tale".

Biletele pot fi achizitionate online (www.biletoo.ro ) si din magazinele partenere: Cage Club - Str. Nicolae Titulescu 171, Libraria Adevarul - Str. Doamnei nr.27-29, Libraria Adevarul - Bd. Magheru nr.18, Libraria Eminescu - Bd.Regina Elisabeta nr.16 langa Universitate, BiletFan - Statia de Metrou Unirii 1, Magazin Victoria - Midola Music Calea Victoriei nr 17, Magazinul biletoo.ro - Magazin Unirea (intrarea de langa McDonald's), Muzica Store, Calea Victoriei 60, Palatul National al Copiilor - B-dul Tineretului nr. 8-10 si Sala Palatului - Str. Ion Campineanu, nr.28.


Theatres des Vampires
http://www.myspace.com/theatresdesvampires
Theatres des Vampires (formata in 1994) este o trupa italiana cu puternice influente de symphonic black metal, foarte des recunoscuta prin tema dominanta a versurilor, respectiv vampirismul.
Membrii trupei, vizibil fascinati de vampiri si de tot ceea ce graviteaza in jurul acestora, creeaza, cu fiecare concert, o atmosfera melancolica dar si tulburatoare.
Sonia Scarlet, vocalul, uneori pune in scena tot ce presupune expresia "Drink from me and live forever" invitandu-si audienta, ca o adevarata "contesa a vampirilor", la o mica "degustare".Tiarra
http://www.myspace.com/tiarraband, http://www.tiarra.ro
Proiectul initial (2005) a avut o formula mai simpla si stilul putin mai agresiv, in mare parte gothic - black. Membrii fondatori erau 4 rockeri tineri: Alex, Gil, Anda si John, adica un chitarist, un tobosar, o voce feminina si un clapar. Pana in prezent proiectul a suferit o serie de modificari atat pe plan muzical cat si din punctul de vedere al componentei membrilor, aceasta aducand la genul gothic. Transformarile au condus la o formula mai buna, astfel trupa a acumulat experienta si o identitate puternica construita din aceste cautari profitabile. Acum, stilul iese mai mult in evidenta fiind mai melodic si mai complex decat cel initial.


Inopia
http://www.myspace.com/inopiainopia
Dupa o absenta de jumatate de an de pe scena metalului romanesc, Inopia (trupa formata in 2005) revine cu forte proaspete. Timpul in care Inopia nu a mai sustinut prestatii live, a fost dedicat inregistrarii urmatorului material discografic care va contine 19 piese. Este vorba despre o opera rock originala numita "Aeternum", prima parte din trilogia "Ama Sacer". Inregistrarile au loc in studioul Taine Multimedia.
In concertul din martie, vor interpreta piese de pe primul lor album, "Monuments of Sadness" cat si unele piese care inca nu au fost lansate oficial.


Fortress of Faith
http://www.myspace.com/fortressoffaith
Povestea Fortress of Faith incepe in iarna lui 2006 cand Vanda si Alex se alatura proiectului initiat de Mihai. Acestia produc primul material intitulat "Birth" in 2007.
Urmeaza concerte dar si schimbari in componenta si perioade de pauza, ajungand ca in vara lui 2010 Fortress of Faith sa se concretizeze in formula actuala.
Momentan trupa lucreaza la viitorul album intitulat "Starchild".

Un eveniment Stay Metal Forever! (www.facebook.com/staymetalforever)si Cage Club.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă