Noutăți și comunicate

The Wise Become Fools si ATER canta in deschiderea Batushka, Vltimas si God Dethroned - Metal Gates Festival Warm-Up Party

5 septembrie 2024
The Wise Become Fools si ATER canta in deschiderea Batushka, Vltimas si God Dethroned - Metal Gates Festival Warm-Up Party
The Wise Become Fools și ATER se vor alătura trupelor Batushka, Vltimas și God Dethroned pentru Metal Gates Festival Warm-Up Party, ce va avea loc joi, 26 septembrie 2024, in clubul Quantic din Bucuresti.

Biletele pentru acest spectacol Warmup le găsiți în același loc / link unde găsiți biletele pentru Metal Gates Festival.

The Wise Become Fools, acest cvartet românesc, cu membri cu o gamă largă de influențe muzicale, nu este trupa ta tipică post-black metal, iar pentru acest eveniment, vor prezenta ultima lor lansare, Shadows On Cave Walls.

ATER, o trupă internațională de metal condusă de multi-instrumentistul chilian Fernando "Feroz" Bühring, combină black și death metal cu groove progressive pentru a crea un peisaj sonor întunecat și greu. Cel mai recent album al lor, SOMBER, lansat în aprilie 2024, oferă una dintre cele mai intense experiențe metal de până acum.

Pregătiți-vă pentru un festival care promite să fie o adunare istorică a celor mai bune trupe de metal. Metal Gates Festival 2024 nu este doar un concert, este o calatorie pentru fiecare fan adevărat al metalului.


Evenimente recomandate

Top