Noutăți și comunicate

The Winehouse Show in Hard Rock Cafe din Bucuresti

16 martie 2013
The Winehouse Show in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Sambata, 16 martie 2013, Hard Rock Cafe va aduce un omagiu genialei Amy Winehouse, cu un spectacol al carui invitat special este chitaristul ce i-a fost alaturi artistei in cele mai importante momente ale carierei sale: Robin Banerjee. Alaturandu-se celei mai in voga trupe tribute din Italia, "The Winehouse Show", acesta vine  la Bucuresti intr-un concert unic, pe care il puteti vedea incepand cu ora 22:30.

Robin Banerjee a insotit-o pe Amy in turneele din SUA si Europa, participand, participand, printer altele, la realizarea albumului "Back to Black (Deluxe Edition)", a  DVD-ului "Live In London at Shepherds Bush Empire", precum si a editiei speciale de CD si DVD  "Amy at the BBC".

Robin are propria sa trupa de 'Ska/Jazz, intitulata Motif Ska/Jazz Quartet, dar canta si alaturi de alte trupe internationale - Jazz Jamaica, Cuban/Soul, avand numeroase proiecte in desfasurare.

Perfecta cu imaginea care o consacra in 2006 pe Amy in rolul de copil teribil al muzicii britanice, cu ochii conturati definind un stil neo-retro excentric, intregit de un coc supradimensionat "Beehive" "˜60, artista italiana Sara Antonelii isi asuma o misiune pe care putine cantarete ar putea-o duce onorabil la final. Mai ales ca partea grea e dincolo de imagine - fie ea salutata de insusi Lagerfeld. Daca vocea unica a excentricei Amy facea candva presa internationala sa decreteze ca s-a nascut noua Billie Holiday, o Nina Simone sau o Diana Ross, Sara pare hotarata sa demonstreze ca s-ar putea naste acum o noua Amy Winehouse. A studiat muzica artistei britanice, reusind sa-si foloseasca vocea cu aceeasi istetime, astfel incat tonalitatile calde soul sa-i fie la fel de firesti ca rafalele jazz adanci sau in plina forta ori modulatiile contemporane R&B. O vor sustine pe scena cinci muzicieni italieni cu experienta: saxofonistul Lorenzo Perracino, tobosarul Tony Lo Biondo, chitaristul Francesco Savarese, basistul Antonio Delle Foglie si claparul Enzo Di Santo.

Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta, online pe http://www.myticket.ro  si la Hard Rock Cafe la pretul de 55 RON (acces general) si 75 RON (in fata scenei, cu participare la tombola in cadrul careia sunt in joc premii speciale din partea artistilor si a organizatorilor).      


Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharestEvenimente recomandate

Top