Noutăți și comunicate

The Wax Road a lansat clipul Do Things Right

10 iunie 2016
The Wax Road a lansat clipul Do Things Right
Trupa The Wax Road din Moldova a lansat zilele trecute clipul piesei ”Do things right”. Piesa se difuzeaza deja pe posturi de radio cum ar fi Cool Radio sau Radio Trib. Ați avut posibilitatea să vizionați teaserul pentru noul videou. Acum, în sfârșit a venit momentul să priviți clipul integral care pare a fi defapt un scurt metraj. Acesta trece ușor peste 7 minute, fiind din start, un pas foarte îndrăzneț pentru primul clip cât și o provocare atât pentru cineaștii care au muncit la această creație, și de ce nu, pentru spectatorii care vor trebui să dedice 7 minute din viața lor pentru vizualizarea filmulețului.

https://www.youtube.com/watch?v=xL3S4eqGHpEDo Things Right Film este rezultatul colaborării între The Wax Road și VOLT Cinematography, după scenariul lui Vlad Bolgarin și producția Luciei Lupu. Este abordată o tematică militară, în contextul unei lupte interioare, cu propriile temeri și obstacole în calea regăsirii de sine, iar eroii de pe câmpul de luptă înlocuiesc armele cu instrumente muzicale.

Chiar dacă este primul lor clip, The Wax Road nu aleg niciodată căi ușoare, videoul nefiind o excepție. Cu suportul Ministerului Apărării și a Brigăzii de poliție cu destinație specială “Fulger” ce și-au adus aportul la realizarea acestui proiect, întreaga echipă a depus efort și nu în ultimul rând suflet în crearea unui produs calitativ.

De menționat că atât ”Do things right” cât și ”Let me feel” sunt deja disponibile pe cele mai importante magazine online precum iTunes, Google Play, Amazon dar și service-uri de streaming precum Spotify, Deezer sau Tidal. Informații despre producția video cât și poze making-of de pe platoul de filmare găsiți pe pagina web proaspăt lansată: http://thewaxroad.com.

The Wax Road este o trupă de Hard-Rock din Republica Moldova, fondată în decembrie, 2013.Website : http://thewaxroad.com
Facebook : http://facebook.com/thewaxroad
YouTube : http://youtube.com/c/thewaxroad


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top