'The Virgin Soul Of The Blues', noul album al lui Iulian Canaf, va fi lansat la Hard Rock Cafe

12 februarie 2016
Vineri, 12 februarie 2016, începând cu ora 22:30 va avea loc lansarea primului album 'The Virgin Soul Of The Blues' al lui Iulian Canaf printr-un concert în Hard Rock Cafe.



Parcursul muzical al lui Iulian Canaf a pornit de la ediția din 2012 a concursului “Vocea României”, în care solistul a impresionat cu o interpretare plină de personalitate, pasiune și sensibilitate. Au urmat apoi multe concerte desfășurate cu casa închisă, în București și în țară, care au demonstrat că artistul și-a câștigat locul nu doar pe scena muzicala autohtonă, ci mai ales în inimile publicului.

Despre primul său album și despre showul ce îi va marca lansarea, Canaf spune doar atat: “Iubire și fericire. Cu siguranță toată lumea știe la ce mă refer.“ Lasă-te, așadar, cuprins de bucuria acordurilor rafinate de blues și vino la un concert intens, emoționant și, pe alocuri, excentric!

Concertul va începe la ora 22.30. Biletele au următoarele prețuri:
- 25 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 35 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.