Noutăți și comunicate

THE ROCK IS ROLLING SHOW in Gambrinus Pub

11 ianuarie 2013
THE ROCK IS ROLLING SHOW in Gambrinus Pub
Vineri, 11 ianuarie 2013, Torso Booking, The Shelter Agency, Pițipoance Întunecate vă invită începând cu ora 21:00 în Gambrinus Pub la o nouă ediție THE ROCK IS ROLLING SHOW, în cadrul căreia rescriem o nouă pagină în istoria rock'n'roll.

Prețul unui bilet este de 5 lei.
Adresa Gambrinus Pub: Piata Unirii, Nr. 25, Cluj-Napoca (detalii si rezervari 074 219 3977).

"The Rock Is Rolling" urmează o axă muzicală diversă și bogată, fiind un eveniment cu o tradiție impresionantă în Cluj Napoca. Conceptul poate fi redefinit ca un clasic de sine stătător, înglobând cultura, muzica și dansul anilor '50, '60, '70, materializându-se într-un impact sonor rafinat. 

Mai presus de concept este atitudinea, iar atitudinea implică personalitate și originalitate. Mergând pe sloganul 'dress to impress', încurajăm un dresscode creativ, colorat și, de ce nu, excentric. La "The Rock Is Rolling", bunul gust este la el acasă, dar dansul îl faceți voi - susținem individualitatea, chiar dacă universul rock'n'roll a fost, este și va fi mereu un teren minat.

Nu vor lipsi nici proiecțiile tematice, iar evenimentul va fi precedat de proiecția filmului Carnival Rock (1957). Dăm startul la orele 21:00!

-TORSO BOOKING
https://www.facebook.com/torsobooking

-THE SHELTER AGENCY-
http://www.facebook.com/TheShelterAgency

-PIÈšIPOANCE ÎNTUNECATE-
https://www.facebook.com/pages/Pi%C8%9Bipoance-%C3%8Entunecate/206558106078786


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top