Noutăți și comunicate

The Road To Kavarna Rock - Metalhead trimite doua trupe la festivalul Kavarna Rock

17 aprilie 2015
The Road To Kavarna Rock - Metalhead trimite doua trupe la festivalul Kavarna Rock
Vineri, 17 aprilie 2015, are loc in Club Colectiv concursul live "The Road To Kavarna Rock" din Bucuresti. Pentru al doilea an consecutiv, Metalhead organizeaza acest concurs pentru a duce doua trupe locale sa cante pe scena celui mai mare festival de metal din Bulgaria, Kavarna Rock 2015 !Invitatii speciali ai serii sunt clujenii de la Truda.

Trupele calificate in finala sunt urmatoarele: An Theos, Aeon Blank, Hatemode, Shifting Sands, Simbolic, Marchosias, Ataria, Tanin, Salmastra, Secret Society.
Incepand cu ora 18:00, fiecare trupa va canta timp de 25 de minute. 50% din votul final va fi compus din votul celor prezenti la concert, restul de 50% reprezentand votului juriului Metalhead.

Votul publicului se va desfasura dupa cum urmeaza: la intrare fiecare participant va primi o bratara in schimbul biletului de intrare alaturi de un talon de participare unde va bifa trupa sau trupele preferate din concurs cu note de la 1 la 10.

Fiecare participant la concert poate vota minim 3 trupe, adica trupa preferata plus alte doua. Taloanele care nu au minim 3 trupe votate vor fi declarate nule. Am ales aceasta modalitate de vot pentru ca stim ca iar vom avea participante trupe din Provincie care nu au cum sa-si aduca fanii pana la Bucuresti sa-i voteze. Asa, fanii bucuresteni care vor fi majoritari, pot vota si trupele din Provincie acordandu-le si acestora sanse egale pentru castigarea celor doua locuri care ii duc la Kavarna !

Dupa concert, toate taloanele vor fi centralizate si toate trupele pot participa la numararea voturilor pentru a nu exista discutii asupra corectitudinii acestora iar a doua zi, dupa ce voteaza si echipa Metalhead, vom avea rezultatele finale.

Biletul va avea pretul modic de 20 lei in presale, iar la intrare vor avea pretul de 25 lei! In presale biletele pot fi cumparate de pe http://www.iabilet.ro

Un eveniment Metalhead


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top