Noutăți și comunicate

The Real Rock Radio - rockzone.ro un nou post radio

9 februarie 2011
The Real Rock Radio - rockzone.ro un nou post radio
The Real Rock Radio - Rock Zone
Intr-o seara de Gerar, la o bere, intr-un bar din centrul istoric al Bucurestilor, doi prieteni rockeri stau la discutii. Printre subiectele de foc ale serii s-a s-au numarat si posturile de radio de rock (FM sau online). Am ascultat mult asteptatul post de rock, care s-a dovedit a fi un radio dedicat oricarui gen de ascultator dar nu iubitorului de rock, acela care vrea sa-l auda pe Anselmo in zilele sale de glorie cu Pantera, o voce dura ca cea a lui Cavalera, o toba de-a lui Ulrich, "frica de intuneric" a lui Dickinson sau un "copil in timp" al lui Gillan. ..
Si ce am zis. Bai omule! Astia isi bat joc de noi? Cum adica, Bregovici, Scorpions si piesele acelea de pop sunt Classic Rock? Astia nu inteleg ca genul pop-rock nu e rock? Trebuie sa facem ceva! Am si primit un raspuns! Hai sa facem noi un post de rock. Am chemat barmanul, un manelist la care vom reveni mai tarziu si l-am rugat sa ne aduca multa hartie si ceva de scris.
Cat am mai "lins" o bere, am pus pe foaie tot ce ar implica acest proiect. Am zis ca este ceva ce am putea realiza, nu este greu. Dar, hai sa mai vorbim si cu alti prieteni, tot rockeri. Am pus mana pe telefoane si i-am chemat la un "cico"! Am discutat cu ei, ne-au imbarbatat sa facem treaba si ca avem tot sprijinul lor. Au venit chiar cu idei...

- Pai, hai sa ii dam drumul. Tu ai site-ul RockZone. Il refacem, punem si un forum pe el, il facem un site si cu informatii!
- Hai sa ii punem sloganul "The Real Rock Radio".
- Sa nu ii deranjeze pe. .. altii!
- Las' ca le trece!
- Ok. Tu te ocupi cu playlistul! Iti aduc maine un terra de rockane! Voi faceti formatul la emisiuni, gasiti denumirea. Eu am gazduire intr-un datacenter bun, putem pune stream cateva zeci de mii de useri!
- OK! Sa o facem!

Si uite asa ne-am facut si echipa. Sa mentionam ca sunt si "grei" ai radioului. Cine nu a auzit de Bogdan Serbu sau de Alexandru Gheorghias, Andreea Gabriel sau Dj Hefe, oameni care au "mancat radio pe paine". Sa spunem ca este o mandrie sa avem in grila si cel mai vechi show radiofonic dintre toate posturile private de radio din Romania, "Monsters of Rock", emisiune prezentata de Mihai Pahontu. Echipa este completata de alti iubitori de rock si mai nou redactori muzicali, Vlad Bogzianu, Narcis Drejan, Sorin Turcu sau Bodan Iatan.

Ne-am gandit ca din martie sa inceapa emisiunile, pana atunci sa avem timp sa batem in "piroane" grila. Ca inca mai sunt dispute grele in ce privesc orele emisiunilor, numele show-urilor etc.

Ca tot am promis, mai sus cateva randuri, sa revenim si la barman! Ne-a auzit discutia si ne-a intrebat: "Bagati si dedicatii?". Noroc ca ne luasera mai devreme sticlele goale de pe masa. ..

Sa n-o mai lungim, am vrut sa facem o prezentare, nu stiu daca ne-a iesit, a fost mai mult o povestioara a cum ne-am decis sa facem acest pas. Va recomandam sa ascultati streamul si sa ne lasati opiniile pe forum!

http://www.rockzone.ro/index.php


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă