Noutăți și comunicate

The Night of Legends - Bonnie Tyler si Smokie la Sala Palatului

13 octombrie 2014
The Night of Legends - Bonnie Tyler si Smokie la Sala Palatului
Luni 13 octombrie 2014, la Sala Palatului, Bonnie Tyler & Smokie, doua nume legendare, isi vor uni fanii intr-un singur loc pentru a le oferi doua concerte de tip Greatest Hits cu peste 3 ore de muzica 100% Live. Spectatorii isi vor putea aplauda la scena deschisa, artistii preferati si vor putea fredona refrenele celor mai mari hituri.



Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70-'80, care a inregistrat vanzari de peste 100 de milioane de copii isi va delecta publicul cu piese precum "It's A Heartache", "Total Eclipse of the Heart", "To love somebody", "Lost in France", "Goodbye to the Islands", dar si cu multe alte surprize ce ii va face pe nostalgici sa tresalte de bucurie.

Bonnie Tyler - " It's a Heartache" http://www.youtube.com/watch?v=h8VGQTtENSs



Nici trupa Smokie nu se va lasa mai prejos! Acestia sunt nerabdatori sa revina pe scena Salii Polivalente pentru o distractie pe cinste alaturi de toti cei care au umplut ani la rand salile de spectacol din toata tara. Seara de 14 octombrie 2014, va fi precum o sarbatoare a muzicii anilor 70 - 80, celebrata cu multa muzica de calitate. Din repertoriul celui de-al doilea concert nu vor putea lipsi piesele de rezistenta: " Don't Play Your Rock "˜n' Roll to Me", "Alice", "Lay Back in the Arms of Someone", "If You Think You Know How to Love Me", si bineinteles, cel mai popular single al trupei, "Living Next Door to Alice".

Smokie - "Living next door to Alice" http://www.youtube.com/watch?v=67ZAY0OCrH4



Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Vreau Bilet si pot fi achizitionate de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr.24, de la Libraria Eminescu, si online prin Www.Vreaubilet.Ro.
Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, astfel:
- Vip - 255 Ron,
- cat.I- 225 Ron,
- cat.Ii - 195 Ron,
- cat.Iii - 175 Ron si
- cat Iv - 125 Ron.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top