Noutăți și comunicate

The Nacho Friends Show in club Fabrica

11 martie 2023
The Nacho Friends Show in club Fabrica
The Nacho Friends Show are loc sâmbătă, 11 martie 2023 în Club Fabrica din București. Lista de trupe confirmate este: Negative CORE Project, W3 4R3 NUM83R5, Taking Back August și My Only Venus.


Informații despre The Nacho Friends Show

Negative CORE Project te invita alaturi de W3 4R3 NUM83R5, Taking Back August si My Only Venus in Club Fabrica pe data de 11 Martie la cel mai concert ciocan din primavara asta. Intre martisoare si flori, dincolo de griji si fustrari, te asteaptam cu breakdown-uri grele si pofta de dans alaturi de unele dintre cele mai apreciate trupe de metale din undergroundul autohton.

Bilete online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea la pretul de 50 Ron.
La pretul biletului achiziționat online se adauga comisionul de ticketing.
OPEN DOORS: 19PM

Negative CORE Project (B) - Reprezentanti ai scenei Death Core din underground-ul romanesc imping catre malurile MOV in continuare dupa lansarile celor 2 single-uri (Nacho Friend și KING). Prin sustinerea acestui event NCP face un rezumat cu a treia melodie surpriză LIVE și o poveste care evoluează în jurul lor.
https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO
NACHO FRIEND: https://www.youtube.com/watch?v=XkkbE-zX1GY
INVITATI :
W3 4R3 NUM83R5 (Brasov) - Reprezentând scena Metalcore, au câștigat audiența într-un mod tenace și organic. Abordarea muzicală în forță dar melodioasă în același timp, concertele energice, compozițiile ritmate, breakdownurile brutale completate de inserții discrete de elemente electronice oferă publicului o experiență memorabilă.
https://www.facebook.com/wearenumbers.band
DARK // BELOW: https://www.youtube.com/watch?v=Jo-cT5A9IaY
Taking Back August (Bucuresti) - este o trupa de Modern Metalcore din 2020! Desi noi pe scena nationala, TBA a avut parte de foarte multe experiente faine, cum ar fi participarea la festivalurile Posada Rock si Metal Gates, iar solistul vocal Alex Precup, a participat si s-a clasat pe locul doi la Superstar Romania 2021! In prezent, cei 5 componenti ai trupei, compun piesele ce vor face parte de pe primul album de studio, album ce va fi lansat la sfarsitul anului 2023.
https://www.facebook.com/TakinBackAugust
The River: https://www.youtube.com/watch?v=6_Iytm9TgNg
My Only Venus sau MoV este o trupă de metal din București, cu influențe de nu-metal, hardcore-punk, metalcore și deathcore, formată în 2019, care îmbina tematici ce ajung de la mitologii, tarot și literatură, la sentimente abstracte sau, pur și simplu, nevoia de a da din cap, breakdown-uri și melodii catchy.
https://www.instagram.com/my_only_venus
Salem: https://www.youtube.com/watch?v=CaOrT61sjDk
Accesul minorilor cu varsta pana in 14 ani este gratuit, doar daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valid.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Persoanele cu dezabilitati si insotitorul legal al acestora au acces gratuit, daca vor prezenta in prealabil documentele aferente.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top