Noutăți și comunicate

The Motans concerteaza la Hard Rock Cafe

20 aprilie 2017
The Motans concerteaza la Hard Rock Cafe
Joi, 20 aprilie 2017, de la ora 21:30, te așteptăm la Hard Rock Cafe la un concert live cu noua senzație a muzicii românești, The Motans. Portofoliul de artiști Global Records se mărește cu The Motans, artist din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat. Pentru un show total, nu vor fi mese în fața scenei.



“Versus” este una dintre piesele care au fost îndrăgite de public și pentru care care The Motans a lansat videoclip.

“Am scris ‘Versus’ în 2-3 zile, toată piesa pe emoții. Nu m-am gândit că va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, în primul rând. Am fost însă plăcut surprins când am văzut că oamenii au luat-o la suflet și mulți s-au regăsit în ea”, a declarat trupa. ”Clipul este de fapt o "metaforă vizuală", dar care conține un story line. E un produs marca Global Records și a fost regizat de Ionuț Trandafir, iar linia melodică reprodusă de către Alex Cotoi. Întreagă echipa a lucrat cu multă dăruire și entuziasm și le mulțumesc”, a mai spusThe Motans.

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani, care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
- Cu loc la masă în sală: 79 lei (număr limitat de bilete)
- Fără loc, în fața scenei, pe ringul de dans: 39 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top