Noutăți și comunicate

The Moon and the Nightspirit si Irfan concerteaza in Club Quantic

21 aprilie 2017
The Moon and the Nightspirit si Irfan concerteaza in Club Quantic
Vineri, 21 aprilie 2017, The Moon and the Nightspirit si Irfan, doua trupe cu totul aparte va vor incanta auzul in Clubul Quantic din Bucuresti.



Bilete se mai gasesc in presale la 40 RON pana joi inclusiv, urmand ca vineri pretul sa fie 50 RON, inclusiv la intrare: http://www.iabilet.ro/bilete-concert-the-moon-and-the-nightspirit-irfan-27285/.

The Moon and the Nightspirit a luat fiinta in anul 2003, iar de atunci duo-ul maghiar si-a creat o semnatura artistica distincta, care se reflecta nu doar in muzica lor, dar si in universul vizual unic care le ilustreaza compozitia. In 2014, trupa a semnat un contract cu legendara casa de discuri germana Prophecy Productions.

The Moon and the Nightspirit invita ascultatorul in inima padurii, in lumea de smarald a taramurilor fara varsta, creand o tesatura in care firele de misticism antic se combina cu atmosfere de vis, unde Muzica Lumii capata o aura pagana vrajita.


Muzica trupei Irfan este un amestec unic de melodii si ritmuri hipnotizante - un mix electro-acustic inspirat de traditiile sacre ale Balcanilor, Persiei si a Orientului Mijlociu, cantarea ortodoxa si patrimoniul muzical al Bizantului si Europei Medievale. Una dintre principalele caracteristici ale trupei este utilizarea la scara larga a vocilor etnice feminine extrem de frumoase impreuna cu voci masculine puternice si coruri, acompaniate de o mare varietate de intrumente bulgare, balcanice si orientale (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq). Inregistrarile si concertele formatiei Irfan calauzesc audienta printr-o calatorie emotionala si spirituala dincolo de spatiu si timp.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top