Noutăți și comunicate

The Mono Jacks lanseaza noul single „Un sfert de secunda”

26 ianuarie 2017
The Mono Jacks lanseaza noul single „Un sfert de secunda”
După succesul avut cu piesa „Drumul” vara trecută, cei de la The Mono Jacks revin cu un nou single intitulat „Un sfert de secundă”.The Mono Jacks – Un sfert de secundă (official audio)
https://youtu.be/R00nymdAWhg

Noul single The Mono Jacks poate fi descărcat digital sau ascultat prin streaming la următoarele linkuri:


„Cu niște ani în urmă, alături de alți 12 curajoși, am luat parte la un experiment unde vreme de trei zile și trei nopți nu am putut să măsurăm timpul. Nu aveam ceas, nu aveam telefoane mobile, nu aveam laptopuri, nu aveam nici măcar lumină naturală pentru că toate geamurile erau vopsite. Dacă aveam nevoie de confirmări vis a vis de importanța pe care o dăm timpului, în general, le-am căpătat în acele zile.

Poftești la dulciuri? Te gândești dacă ai băut prea multă cafea azi?
Deja ai alocat mult timp pentru un răspuns.

Atunci de cât timp ar fi nevoie să procesezi un gând care nu a fost alterat de scripturi ale minții? Ei bine, pentru o decizie, pentru exprimarea liberului arbitru, ai nevoie doar de un sfert de secundă.

Coffee, anyone?” – Doru Trăscău

Pe The Mono Jacks îi puteți asculta live pe 17 februarie 2017 la Cluj (/Form Space) și pe 21 februarie 2017 la București în deschiderea concertului australienilor de la The Temper Trap (Fratelli Studios).

http://fb.com/themonojacks


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă