Noutăți și comunicate

The Mono Jacks lanseaza albumul Usor distorsionat pe 3 noiembrie la Bucuresti

3 noiembrie 2017
The Mono Jacks lanseaza albumul Usor distorsionat pe 3 noiembrie la Bucuresti
După o vară petrecută preponderent în sala de repetiții și în studio, trupa The Mono Jacks este gata în sfârșit să prezinte publicului cel de-al doilea album de studio. Discul "Ușor distorsionat" va fi lansat printr-un concert pe 3 noiembrie 2017 la Fratelli (str. Glodeni nr. 1-3, București), iar invitați speciali vor fi trupele Grimus și Domino!

Biletele costă 50 de lei în avans pe http://www.iabilet.ro până pe 27 octombrie, 60 de lei până pe 2 noiembrie și 70 de lei în seara concertului, la intrare. Accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

"Ușor distorsionat" este cel de-al doilea disc full-length The Mono Jacks și primul integral în limba română. Piesele de pe album vorbesc despre o realitate, a noastră, a tuturor, pe care de cele mai multe ori însă o privim ușor distorsionat prin lentilele proprii.

The Mono Jacks - Un sfert de secundă (official audio)
https://youtu.be/R00nymdAWhg

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, Electric Castle.

Ne vedem așadar pe 3 noiembrie 2017, de la ora 21:00, la Fratelli la concertul de lansare a noului album The Mono Jacks! Invitați speciali - Grimus și Domino. Bilete în rețeaua http://www.iabilet.ro.

http://fb.me/themonojacks
http://instagram.com/themonojacks
http://www.themonojacks.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top