Noutăți și comunicate

The Mandrake Project - Succes la nivel mondial

29 aprilie 2024
The Mandrake Project - Succes la nivel mondial
Noul album al lui Bruce Dickinson, The Mandrake Project, a devenit un hit la nivel mondial, cu un succes uriaș în topurile anunțate deja în Europa și America Latină, și cu alte poziții importante la nivel mondial așteptate în următoarea perioadă, conform site-ului oficial The Mandrake Project.

Conform sursei, Bruce a fost clasat în fruntea topurilor albumelor în Germania și Suedia, în timp ce în Marea Britanie albumul a intrat în Official Album Charts pe locul 3 (la data de 11 martie 2024), chiar după Liam Gallagher & John Squire pe locul 1, și a fost devansat la limită pe locul 2 de Rod Stewart și Jools Holland, cu o creștere de ultim moment a vânzărilor de Ziua Mamei.
Sunt încântat că atât de mulți oameni iubesc acest disc. A fost incredibil să aud asta direct de la atât de mulți fani din țările pe care le-am vizitat în ultima săptămână, iar pozițiile din topuri sunt doar cireașa de pe tort, ca să fiu sincer. Acum pot să mă concentrez pe aducerea la viață a albumului The Mandrake Project și a melodiilor de pe albumele mele anterioare, în cadrul turneului de luna viitoare. Ne vedem pe drum!
a comentat Bruce – fotografiat cu premiul său nr. 1 în Germania.
La data de 11 martie 2024, albumul deținea următoarele poziții:
  • #1 ÎN GERMANIA ȘI SUEDIA
  • #2 ÎN FINLANDA ȘI ELVETIA
  • #3 ÎN Marea Britanie
  • #4 ÎN BRAZILIA
  • #5 ÎN BELGIA ȘI ITALIA
  • #6 ÎN ȚĂRILE DE JOS
  • #10 ÎN FRANTA ȘI MEXICO

Îl veți putea vedea pe Bruce Dickinson pe 3 iunie 2024, când va susține un concert la Arenele Romane din București (info și bilete găsiți aici). În deschidere vor cânta cei de la Trooper (info aici).

Sursă fotografie: https://www.themandrakeproject.com/the-mandrake-project-worldwide-chart-success/


Evenimente recomandate

Top