Noutăți și comunicate

The Last In Line cu Trooper, Silver Bullet, Idol si KinEthics in TSC

6 iunie 2010
The Last In Line cu Trooper, Silver Bullet, Idol si KinEthics in TSC
Duminica, 06 iunie 2010 sunteti invitati in The Silver Church Club la seara heavy metal sub marca Stay Metal Forever! alaturi de trupele Trooper, Silver Bullet, IDOL si KinEthics incepand cu ora 19:00.

Pretul unui bilet este de 15 lei, biletele se gasesc la intrare in club. Accesul in club se va face incepand cu ora 18.00.
Adresa The Silver Church Club : Calea Plevnei, Nr. 61, Bucuresti.


Pentru toti iubitorii de Heavy Metal, si nu numai, Stay Metal Forever! pregateste o seara speciala in binecunoscutul The Silver Church Club din Bucuresti, respectiv evenimentul ce poarta numele The Last in Line unde vor evolua pe scena patru trupe cu o activitate muzicala destul de bogata si un palmares deloc de neglijat.

Ca sa nu prelungim suspansul, va vom spune ca headlinerii serii sunt cei care au cantat alaturi titanii Rock-ului mondial Iron Maiden si Manowar, nimeni altii decat TROOPER http://www.trooper.ro

Urmatoarele trei trupe participante, foarte bine apreciate de publicul din Romania, sunt:

Silver Bullet (heavy metal - Bucuresti) http://www.myspace.com/trupasilverbullet
IDOL (heavy metal - Bucuresti) http://www.myspace.com/trupaidol
KinEthics (heavy metal - Bucuresti) http://www.myspace.com/kinethics

In cadrul concertului veti putea asculta si o serie de piese cantate in premiera, dar nu va vom spune mai multe deoarece vrem sa ramana elemente surpriza.

Asadar nu ratati sa-i vedeti pe Coiotul, Balaurul, Oscar, Popa si John, la ultimul concert de club inaine de vacanta de vara:


Stay Metal Forever!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top