Noutăți și comunicate

The Last Dawn/Rays of Darkness - concert Mono in Club Control

17 aprilie 2015
The Last Dawn/Rays of Darkness - concert Mono in Club Control
Vineri, 17 aprilie 2015, trupa japoneza Mono concerteaza in Club Control din Bucuresti, show precedat de o oprire la Timisoara - in Club Daos, pe 16 aprilie. Concertul face parte din turneul european de promovare a dublu-discului "The Last Dawn/Rays of Darkness".Devenit in cei 15 ani de activitate un nume-cult al scenei post-rock, proiectul Mono a adunat in discografia sa opt albume, prezentate live in numeroase turnee mondiale.

Avandu-i alaturi pe aceiasi trei muzicieni cu care pornea la drum in 1999, chitaristul Takaakira "Taka" Goto a rememorat recent, intr-un interviu exclusiv pentru Romania acordat Muzaholic.ro, primul pas facut de la un proiect muzical local la unul de renume mondial: "Nici nu imi vine sa cred ca au trecut 15 ani. Atunci cand am inceput turneul in State pentru prima data, nici unul dintre noi nu vorbea engleza. Nu aveam lucruri precum Gps si ne ajutam intre noi cu o simpla harta. A fost o adevarata aventura, iar acum cand ma gandesc, o miscare destul de indrazneata. Pur si simplu avem incredere unul in celalalt si ne urmam visurile. Cred ca asemenea decizii ne fac mai puternici ca trupa si ne ajuta sa ne dezvoltam ca oameni.Dublul-album "The Last Dawn/Rays of Darkness" a fost lansat in octombrie 2014, cele doua discuri puternic contrastante reprezentand "momente de cotitura din viata fiecaruia. Lumina si intuneric, speranta si deznadejde, dragoste si pierdere, emotii care nu pot fi exprimate, o durere pe care nu o poti transmite prin cuvinte, o fericire pe care pur si simplu nu o poti masura.", dupa cum declara insusi Takaakira "Taka" Goto.

Invitata speciala in turneul mondial The Last Dawn/Rays of Darkness este violoncelista americana Alison Chesley aka Helen Money, aflata actualmente in turneu cu Jarboe, alaturi de care va putea fi ascultata la Bucuresti si pe 6 martie, in acelasi Club Control.2-The_Last_DawnRays_of_Darkness_V6Hw6o8VTi.jpg

Biletele la concertul Mono + Helen Money costa 50 de lei si s-au pus in vanzare, in format electronic (print-at-home), pe Eventbook.ro, la librariile Kyralina (Piata Romana - str. George Enescu, nr. 8) si Anthony Frost (langa Biserica Cretulescu - Calea Victoriei, nr. 45). In perioada urmatoare, acestea vor fi disponibile si in Club Control.

Program Kyralina:
Luni - sambata: 10 - 20
Duminica: 12 - 18

Program Anthony Frost:
Luni - vineri: 10 - 20
Sambata: 10 - 17
Duminica: 10 - 14

Fb EventMono:
http://youtu.be/co5gy_2uOEY
http://youtu.be/QQPhwQK4H1U

Helen Money:
http://youtu.be/EaX1srnkZGE
http://youtu.be/iCkxz2785V8


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă