Noutăți și comunicate

The Haunted va canta in cadrul Posada Rock Festival 2022

31 martie 2022
The Haunted va canta in cadrul Posada Rock Festival 2022

Trupa The Haunted a fost confirmata pentru Posada Rock Festival 2022! Totodata, azi e ultima zi la care se pot achizitiona bilete la 250 lei!

Grupul suedez The Haunted are la activ aproape 26 de ani de carieră, 9 albume de studio, 2 discuri live si o reputație solidă pe aglomerata scenă metal din Gothenburg.

În 2014, chitaristul Ola Englund s-a alaturat grupului. Pentru cine nu il cunoaste, Ola este un youtuber din zona metal, cu peste 700.000 de followeri, declarat Best Internet Personality doi ani la rând de publicația Total Guitar.

În ciuda unui traseu tumultuos, cu dese schimbări de componență, The Haunted și-a păstrat locul special pe scena metal mondială, datorită unui public fidel deschis la minte, muzicienilor talentați care fac parte din trupă, dar și flerului de care a dat dovadă cu fiecare album lansat la timpul potrivit. La asta se adaugă și două Grammy-uri suedeze, prin care prestigioasa industrie muzicală scandinavă a recunoscut meritele trupei care îmbină elemente de thrash, melodic death și groove metal.

The Haunted se alătură legendei britanice Paradise Lost pe afișul Posada Rock 2022 și va urca pe scena din Câmpulung Muscel în seara de sâmbătă, 3 septembrie 2022. În perioada imediat următoare vor fi anunțate alte trupe mari internaționale în recital, acoperind o arie largă de genuri.

Nici în acest an nu va lipsi competiția dedicată formațiilor din underground, care vor concura pentru premii consistente.Ediția de anul acesta a Festivalului Posada Rock va avea loc în perioada 2-4 septembrie 2022 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Înființată în 1988, PARADISE LOST a depășit rapid underground-ul și într-un interval de numai câțiva ani a lansat trei albume – ”Gothic” (1991), ”Shades of God” (1992) și ”Icon” (1993) – care au schimbat decisiv peisajul muzical de gen și au influențat multe dintre trupele care domină acum scena metal mondială. Evoluând în permanență, de la death/doom la gothic și chiar mainstream metal, PARADISE LOST a trecut cu multă eleganță prin diverse genuri, lăsând în urmă hit-uri pe cât de diferite, pe atât de inconfundabile - ”As I Die”, ”True Belief” sau ”One Second” sunt doar câteva dintre piesele care au încântat milioane de fani. În ultimii ani, trupa s-a întors la rădăcini prin intermediul câtorva materiale discografice marcate de un sound old-school.

Aflată constant în topurile celor mai carismatice trupe live, PARADISE LOST va oferi un recital de excepție la Posada Rock 2022 în seara de sâmbătă, 3 septembrie, aducând la Câmpulung experiența acumulată în cei peste 30 de ani petrecuți pe marile scene ale lumii.

PARADISE LOST este doar unul dintre headlinerii ediției de anul viitor a Festivalului Posada Rock. Alte nume mari internaționale în recital vor fi anunțate în perioada următoare. Nu va lipsi competiția în care 10 trupe din underground vor concura pentru premii consistente, Posada Rock având statutul de cel mai important festival concurs din țară.

Vor fi disponibile doar 5.000 de abonamente pentru cele trei zile de festival, după cum urmează:
EARLY-BIRD: 300 de abonamente la prețul de 200 de lei până pe 15 decembrie 2021;
PRESALE 1: 700 de abonamente la prețul de 250 de lei până pe 1 februarie 2022;
PRESALE 2: 1.000 de abonamente la prețul de 300 de lei până pe 1 mai 2022;
NORMAL: 3.000 de abonamente la prețul de 350 de lei până pe 1 septembrie 2022.
În cazul în care evenimentul nu va fi SOLD-OUT, pe perioada festivalului vor fi disponibile la intrare abonamente și bilete pentru o zi la prețuri care vor fi anunțate cu câteva zile înainte.
La toate prețurile de mai sus se adaugă comisionul de ticketing.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă