Noutăți și comunicate

The Grindcore Balkan Tour

22 noiembrie 2008
The Grindcore Balkan Tour
Axa Valaha Productions prezinta The Grindcore Balkan Tour, avand ca headliner trupa poloneza PARRICIDE, cunoscuta publicului din Romania datorita recitalurilor incendiare in cadrul festivalurilor Hatework in 2006 si Heartrock in 2008.

Trupa poloneza este o prezenta constanta a festivalurilor de profil, avand deja in portofoliu prezente la festivaluri celebre ca Obscene Extreme, Metal Head Mission, Mosh It Up sau Barroselas.

Este pentru prima data in cei aproape 20 de ani de existenta ai trupei cand Parricide va intreprinde un turneu de asemenea anvengura, 16 concerte in aproape trei saptamani, toate in zona balcanica, incluzand recitaluri in Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia, Macedonia, Bosnia & Hertegovina, Serbia si Ungaria. The Grindcore Balkan Tour este o oportunitate pentru fanii din Balcani de a vedea la lucru una dintre cele mai vechi, mai experimentate si legendare trupe poloneze din zona grindcore / brutal death metal, Parricide provenind din primul val al trupelor undeground poloneze, alaturi de Dead Infection, Incriminated sau Vader.

Alaturi de Parricide, in primele cinci show-uri ale turneului, desfasurate in Romania, vor performa moldovenii de la Abnormyndeffect, care tocmai au lansat albumul de debut "Betwin" la casa de discuri japoneza Macabre Mementos Records, de asemenea, in cadrul show-urilor de la Brasov, Bucuresti si Constanta, cel mai brutal pachet de trupe este completat de Necrovile, cea mai de succes trupa brutal death metal din Romania, aflati la primele aparitii live dupa recitalul din cadrul festivalului Hatework din aceasta toamna.



Programul turneului THE GRINDCORE BALKAN TOUR: powered by Axa Valaha Productions (axa666@yahoo.com)

www.myspace.com/parricidepl
www.myspace.com/abnromyndeffect
www.myspace.com/necrovile


22 noiembrie 2008 - ROMANIA Bucharest @ Satan Klaus Metal Party - Live Metal Club

Parricide, Abnormyndeffect, Necrovile, Brain of Maggot, Krepuskul, Insideout, Spectral, Inner Grave


Pretul biletului este de 30 lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top