Noutăți și comunicate

The Gold & Silver Sessions - noul EP Elder

8 mai 2019
The Gold & Silver Sessions - noul EP Elder
Trupa Elder a prezentat artwork-ul noului lor EP, intitulat "The Gold & Silver Sessions". Materialul va fi disponibil pe vinil in cadrul turneului pe care trupa il sustine in Europa in aceasta vara. Va reamintim cu aceasta ocazia ca trupa va concerta in Club Quantic pe 4 iunie 2019 alaturi de Cardinal, un eveniment prezentat de SoundArt.

Biletele pot fi achizitionate prin platforma iabilet de la urmatorul link la pretul de 65 de lei pana in ziua evenimentului.
Artwork-ul EP-ului "The Gold & Silver Sessions" este semnat de Max Loeffler. Trupa a confirmat ca va incepe inregistrarile pentru un nou album in aceasta toamna.


Informatii despre Elder

(Elder - doom/stoner - Boston, USA)
Trio-ul format din Nick, Jack si Matt reprezinta definitia evolutiei constante, fapt demonstrat prin modul in care reusesc sa compuna material dupa material plecand de la o baza de riffuri grele, uneori influentate de Sleep, asupra carora adauga o atingere personala prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder ramane si in 2019 dinamic si inspirit, iar metodologia trupei ramane neschimbata - "all heavy, no filler!".
Cel mai recent material al trupei este albumul "Reflections of a Floating World", lansat in 2017.

https://beholdtheelder.bandcamp.com/album/reflections-of-a-floating-world
Trupa a confirmat ca va introduce piese de pe viitorul album in setlist-ul concertelor din acest turneu.


Informatii despre Cardinal

(Cardinal - garage rock/psychedelic - Constanta, RO)
https://www.youtube.com/watch?v=bUnYbVDa0Oo
CARDINAL este un proiect de garage rock/psychedelic de pe litoral, nascut dintr-o afinitate pentru tot ce inseamna fuzz, low-end, riffuri hipnotice si impachetat intr-o atitudine punk si do-it-yourself care le-a purtat muzica departe. Noisehead, EP-ul de debut, a fost lansat in octombrie 2016, cand cei patru baieti din trupa nu avea atunci 18 ani. Disappearer, primul lor album, lansat in iulie 2017, le-a facut muzica auzita prin toata tara si chiar si peste granita. In 2018, trupa a lansat un nou single, intitulat "Minolta".

Albumul de debut poate fi ascultat la urmatorul link:
https://cardinal-band.bandcamp.com/album/disappearer-lpConcert Cardinal si Elder in Club Quantic
Mai multe informatii despre concertul Elder https://www.facebook.com/events/241590010081959


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top