Noutăți și comunicate

The Global Battle of The Bands noiembrie 2011 la Arenele Romane

24 - 26 noiembrie 2011
The Global Battle of The Bands noiembrie 2011 la Arenele Romane
În perioada 24-26 noiembrie 2011 are loc la Arenele Romane din București competiția The Global Battle Of The Bands (GBOB), dedicată muzicii live. Această competiție este considerată a fi cea mai mare de acest fel din lume și reunește 15.000 de muzicieni din peste 40 de țări.

GBOB este la a opta ediție pe plan mondial și la a cincea la nivel național.
Sunt acceptate în concurs formații între 2 și 8 membri, fără limită de vârstă. Formațiile pot interpreta orice gen de muzică.

Finala mondială va reuni câștigătorii finalelor naționale. Aceștia se vor întrece pentru obținerea marelelui premiu și a celorlalte premii puse în joc. Marele premiu este în valoare de 100.000 de dolari și trofeul "The Best New Band In The World 2011". Toate cheltuielile de deplasare și cazare pentru finaliștii naționali vor fi suportate integral de către GBOB Worldwide Ltd.

Înscrierea în concurs este gratis pentru formațiile din România. Trupele care doresc să se înscrie în competiție o pot face numai prin intermediul website-ului oficial http://www.gbob.com. Informațiile despre regulamentul aplicabil anul acesta și alte detalii suplimentare puteți afla de la organizatorul pentru România, compania Sfinx Experience (grupul pentru România http://gbob.com/romania).

Sfinx Experience, care este și gazda concursului național GBOB, pune la dispoziție în locația proprie de la Arenele Romane 3.500 de locuri într-un cort incalzit. De asemenea va asigura întreaga producție tehnica a show-lui la care este așteptat un public numeros ce își va susține formațiile favorite.


Organizator Romania:
SFINX EXPERIENCE
Arenele Romane - Parcul Carol
str. Cutitul de Argint nr. 3
telefon: 021-335 34 81/82
mobil: 0730.358.358
fax: 021-336 15 36
http://www.sfinx.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă