Noutăți și comunicate

The Festival of Dreams in Centrul Cultural Reduta din Brasov

7 mai 2011
The Festival of Dreams in Centrul Cultural Reduta din Brasov
Sambata, 07 mai 2011 sunteti invitati de catre Next Dream Event in Centrul Cultural Reduta din Brasov la prima editie The Festival of Dreams incepand cu ora 18:00.

Pretul unui bilet este de 25 lei si se poate achizitiona prin reteaua biletoo (Librariile Adevarul, Flanco, Sala Palatului, Magazinul Muzica - Bucuresti, Magazin biletoo - Bucuresti si online de pe www.biletoo.ro) precum si prin filiala Bucuresti a Bestial Records (Titus - e-mail: titus@bestial.ro, tel: 0722814991) si www.letsrock.ro. In Brasov acestea se pot achizitiona si de la Centrul Cultural Reduta, Libraria Adevarul, Flanco si Magazinul House Of Music (str. Republicii nr. 48).

The Festival Of Dreams este
un festival dedicat muzicii ca poarta catre un alt univers, un univers unic al evadarii in frumos, in visare. Selecta sala a Centrului Cultural Reduta din Brasov va fi gazda dumneavoastra pe parcursul a 3 ore de muzica, asigurandu-va mediul cel mai placut pentru o auditie perfecta a celor trei nume ce vor urca pe scena.

Trupa ce va deschide seara, QUANTIQ, surprinde nu numai prin media varstei componentilor ei, dar mai ales prin abordarea stilistica. Mai mult spus, trupa se axeaza pe mai multe stiluri muzicale diferite, plecand de la un soft-rock melancolic si deosebit de cald ce nu-ti poate decat mangaia in cel mai placut mod simturile auditive, pana la un post-rock plin de note care te indeamna sa pornesti intr-o calatorie introspectiva si totodata initiatica. In cazul celor de la QuantiQ putem vorbi si despre influente puternice venite din partea unor artisti consacrati, precum Pink Floyd, cat si din directia sus mentionatului post-rock, un gen muzical relativ nou, aflat intr-o puternica ascensiune in Europa Centrala si de Vest.

Al doilea invitat al serii, LAONLYNESS, nu este altceva decat un nou proiect al muzicianului Lao Kreegan (a.k.a. Leo), cunoscut pentru o multitudine de proiecte muzicale de tot felul, din care putem aminti Lao, Hteththemeth sau The Second Face. Proiectul Laonlyness este o surpriza totala, deoarece momentan nu se cunosc detalii despre concept sau genul muzical abordat, Leo lasandu-va placerea sa descoperiti ce se afla in spatele proiectului sau doar in seara concertului. Avand in vedere ca artistul a oferit pana in prezent doar spectacole memorabile, fie pline de umor, fie pline de o virtuozitate vocala deosebita, fie pline de elemente teatrale unice, reprezentatia va fi garantat una care va impresiona.

Direct din inima Italiei si pentru prima data in Romania, ba chiar mai mult, pentru prima oara in estul Europei, forma ia care reuseste sa imbine perfect ideea de cabaret cu neofolk-ul, ONIRIC, va fi poate cel mai asteptat moment al serii. Oniric va urca pe scena in formula completa, membrii trupei fiind incantati de ideea de a oferi ascultatorilor o experienta de vis pe acordurile muzicii lor. Ultimul album al trupei, "Cabaret Syndrome", lansat relativ recent, este un album exceptional prin multitudinea de stiluri muzicale ce-l alcatuiesc, dar mai ales prin atmosfera degajata. Din punct de vedere concertistic, spectacolul muzicienilor va fi pe masura stilului ce ii defineste, un stil ce inglobeaza misterul cabaretului autentic, frumuse ea neofolk-ului, respectiv oniricul crea iei genialului Yann Tiersen, italienii reusind sa aduca publicul intr-un hipnotic univers muzical.

Acestea fiind spuse, dupa ce am conturat ceea ce se va petrece pe scena Centrului Cultural Reduta in data de 7 Mai, nu ne ramane decat sa va confirmam ca noi va vom astepta cu mult drag si cu multe tookies (niste prajiturele speciale care va vor uimi simtul gustativ). Accesul publicului in sala se va face incepand cu ora 18, recitalul urmand sa debuteze la ora 19.

Rezervari de bilete pentru cei care vor veni de peste mari si tari sau pur si simplu pentru cei care vor sa achizitioneze biletul in seara spectacolului, se pot face si pe adresa de mail next.dream.event@gmail.com.

Veniti, ascultati, deschideti ochii, visati!
www.nextdream.ro

QuantiQ www.myspace.com/quantiq

Laonlyness www.thelao.ro

Oniric www.oniricband.org


facebook http://www.facebook.com/event.php?eid=176836945700305

last.fm http://www.last.fm/event/1903795+The+Festival+Of+Dreams

MySpace http://www.myspace.com/events/View/10669499/Next-Dream-Event/The-Festival-Of-Dreams--Oniric-Laonlyness-QuantiQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă