Noutăți și comunicate

The Dire Straits Experience in concert la Cluj Napoca

5 decembrie 2016
The Dire Straits Experience in concert la Cluj Napoca
Luni, 5 decembrie 2016, Phoenix Entertainment va invita la un concert al trupei The Dire Straits Experience la Sala Polivalenta din Cluj Napoca.



După două concerte sold-out la București și la Timișoara, membrii The Dire Straits Experience au decis să continue aventura românească, urmând să susțină un mini turneu în 4 orașe ale țării.

Legendara formație condusă de componenții originali Dire Straits, Christ White și Chris Whitten, acompaniați de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters și Michael Feat, va aduce pe scenele din Craiova, Bacau, Brasov și Cluj Napoca hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

Dire Straits a scris istorie în muzica rock și s-a bucurat de un success formidabil la cel mai înalt nivel. După despărțirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat să răsune live în toată lumea prin trupa The Straits care, mai apoi, avea să evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.

Componenții formației fac parte din elita industriei muzicale, colaborând individual cu artiști precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison, David Gilmour și chiar cu Mark Knopfler.

Show-ul The Dire Straits Experience este unul de neratat pentru iubitorii muzicii de calitate și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.

Așadar, pe 5 decembrie 2016, formația va concerta la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, pe 7 decembrie 2016 la Sala Polivalentă din Craiova, pe 9 decembrie 2016 la Sala Sporturilor din Brașov, iar pe 10 decembrie 2016 la Teatrul de Vară din Bacău.

Înaintea concertului de la Brașov, pe scena va urca formația Coco, al cărei lider este Adrian Coco Tincă, fostul membru al trupei Compact. Grupul Coco a luat ființă în 2014 odată cu lansarea unui prim single, “Răspuns” care a adunat peste 5000 de vizualizări într-un timp destul de scurt. Trupa are la activ și un album, “Învingător” pe care l-a promovat în cadrul unui turneu național.

Biletele sunt disponibile astfel:

Cluj Napoca (5 decembrie 2016) Sala Polivalentă

VIP - 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 75 de lei
Categoria V – 60 de lei

Link: http://goo.gl/rOcTvP


Craiova (7 decembrie 2016) Sala Polivalentă

VIP - 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

Link: http://goo.gl/azRxhB

Brașov (9 decembrie 2016) Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi”

VIP - 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

Link: http://goo.gl/KCKNlj

Bacău (10 decembrie 2016) Teatrul de Vară Radu Beligan

Categoria I – 300 de lei
Categoria II – 200 de lei
Categoria III – 100 de lei

Link: http://goo.gl/QE4G5k

Concertele The Dire Straits Experience sunt organizate de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top