Noutăți și comunicate

The Crazy Plumbers se alatura celor de la Zob pentru concertul din Brasov

17 februarie 2015
The Crazy Plumbers se alatura celor de la Zob pentru concertul din Brasov
20 februarie 2015 se anunta o seara lunga la Subsol Club din Brasov. Evenimentul se completeaza cu un concert The Crazy Plumbers si cu un after party pana dimineata intercalat de concertul ZOB deja anuntat !

Support Act: 20 lei
Rezervari: 0722892356

Fb event: https://www.facebook.com/events/773193769385228/

Video ZOB

http://www.youtube.com/watch?v=J3LGdo0n9zQ

The Crazy Plumbers

Formația The Crazy Plumbers a fost înființat în 2012 din inițiativa lui Levi (fost chitarist al formației Recycle Bin din București) împreună cu Tamas la contrabas și Moha la tobe. La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte. Prima apariție a formației a avut loc în iunie 2012 lângă Vaslui la festivalul Open Camp după care a urmat mai multe concerte prin țară, la întâlniri de motociclișt, și festivalul Pokefest din București.

În 2013 Tamas pleacă din trupă, lăsând pe ceilalți în mijlocul înregistrărilor. Soarta formației a fost inceartă până în ianuarie 2014, când după o serie de tentative eșuate de a găsii contrabasist, Levi trece la acest instrument. De atunci The Crazy Plumbers a continuat în formulă de trio, care se pare că a fost ceea mai bună soluție. Ca dovadă, în 2014 formația a susținut 25 de concerte în țară.

După un an de concerte în această formulă, momentul de față, trupa lucrează la primul său material care va cuprinde nouă compoziții proprii și trei coveruri psychobilly după Johnny Cash, Elvis Presley și Nancy Sinatra.

Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul psychobilly, un stil underground foarte popular în Europa, dar bineînțeles să și cânte în cât mai multe locuri din țară.

Un eveniment sustinut de: Romanian Rock Radio


Evenimente recomandate

Top