Noutăți și comunicate

The Bipolar Disorder Project va lansa albumul 'Black', lucrat de către Robert Cotoros

12 aprilie 2023
The Bipolar Disorder Project va lansa albumul 'Black', lucrat de către Robert Cotoros
Suntem onorați să anunțăm oficial lansarea ultimului album lucrat de către Robert Cotoros, intitulat “Black”.
The Bipolar Disorder Project este un proiect românesc, cu originea în Brașov, gândit de multi-instrumentistul Robert Cotoros, care a decedat în 08.11.2020, lăsând în urmă muzica pentru care și-a dedicat viața și amintirea eternă a unui fiu, prieten și muzician incredibil.

“Black” a fost compus de Robert în perioada 2018–⁠2020 și include diferite genuri de muzică, de la avant-garde și metal progresiv până la post-rock și pop.
Titlul albumului este o referință la întunericul din jur și din noi înșine, pe care încercăm constant să îl eliminăm din viața noastră. Albumul ne încurajează să experimentăm toate trăirile inevitabile condiției umane, de la extaz și speranță, la suferință, singurătate și confuzie. Doar în întuneric cunoaștem cu adevărat cine suntem și doar acceptându-l ne putem îndrepta către ceea ce este luminos: comunitatea, relațiile noastre, empatia și dragostea.
Materialul a fost produs și înregistrat în Brașov, mixat și masterizat de către Radu "Snuff" Constantinescu (W3 4R3 NUM83R5). Grafica albumului este semnată de către Ilinca Ivanuca.

Utima dorință a lui Robert a fost ca muzica lui să ajungă la oameni, în special la cei care i-au apreciat și susținut munca de-a lungul anilor. Doi ani mai târziu, acest lucru devine posibil iar albumul său va fi disponibil pe Bandcamp și YouTube de ziua lui, pe data de 26 aprilie 2023.
Noi, Teo Ardeleanu și Ilinca Ivanuca, le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut pentru a finaliza și distribui acest material!
Mircea si Diana Cotoros, Radu Constantinescu, Andreea Danu, Alex Grigoraş, Marius Muntean, Alinesku Wan, Vlad Enescu, Petra Martin și nu în ultimul rând tuturor prietenilor și celor care l-au sprijinit și inspirat pe Robert de-a lungul anilor.
Online Media:
Bandcamp: https://thebipolardisorderproject.bandcamp.com
YouTube: https://www.youtube.com/@thebipolardisorderpr


Evenimente recomandate

Top