Noutăți și comunicate

The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra la Sala Palatului

13 mai 2013
The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra la Sala Palatului
Luni, 13 mai 2013,  Phoenix Entertainment are plăcerea de a vă prezenta, în premieră în România, un concept muzical inedit la Sala Palatului - spectacolul "The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra".

Muzica memorabilă a legendelor de la The Beatles va fi readaptată și interpretată în manieră clasică. Orchestra va fi însoțită de un toboșar și de un cor format din 15 voci. Două genuri de muzică, aparent diferite, se vor îmbina armonios într-o prestație extraordinară, plină de virtuozitate, care se adresează atât fanilor rockului clasic, cât și simpatizanților muzicii clasice.

Spectatorii vor fi purtați într-o călătorie deosebită, prin discografia The Beatles, alături de instrumente precum vioara, oboiul, flautul și alte elemente specifice orchestrei. Piese de referință precum "Let it be", "Hey Jude" sau "Yesterday" se vor înfățișa publicului sub un aspect grandios, interpretarea lor fiind melodioasă, dar plină de energie.

Acesta este primul eveniment de acest tip dintr-o serie întreagă, prin care se dorește readucerea la viață a unor monștri sacri ai muzicii, într-o formă distinsă, formidabilă, așa cum merită aceste nume mari care au influențat destinul muzicii așa cum o cunoaștem astăzi.

Orchestra Simfonică București numără 70 de muzicieni extrem de talentați, apreciați în carierele lor solo și deținători de numeroase premii câștigate în țară sau în străinătate.

Flexibilitatea în alegerea stilurilor muzicale diverse s-a concretizat prin seria de concerte SYMPhoenix, susținute în perioada 2010-2011 alături de celebra trupă Phoenix, sau în colaborările cu artiști români de talie internațională precum violonista Corina Belcea și soprana Angela Gheorghiu.

The Beatles interpreted by Orchestra Simfonica Bucuresti - un spectacol fabulos, cu o producție fără precedent este un concept inedit pe piața românească de la care nici un iubitor al muzicii bune nu trebuie să lipsească.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 200, 160, 110, 80 și 50 de lei, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librariile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe http://www.eventim.ro.

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/220255681446981

Sursa : Phoenix Entertainment


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă