Noutăți și comunicate

The Aristocrats - program si reguli de acces pentru concertul de la Arenele Romane

6 decembrie 2015
The Aristocrats - program si reguli de acces pentru concertul de la Arenele Romane
The Aristocrats, supergrupul format din trei muzicieni geniali, aclamati la nivel international: Guthrie Govan, Bryan Beller si Marco Minnemann se va afla pe 7 decembrie 2015, in premiera in tara noastra in concert la Arenele Romane.
Surpriza serii: un al treilea opening act, trupa ALT F4 va sustine un recital inainte de The Aristocrats.Guthrie a fost declarat cel mai bun chitarist din lume de catre revista The Guitarist, a scris doua carti despre arta cantatului la chitara si a mai luat parte la activitatea unor trupe precum ASIA, GPS, the Young Punx, si acum, The Aristocrats, iar Bryan Beller si Marco Minemann activeaza de asemenea in proiectul celebrului chitarist Joe Satriani. The Aristocrats isi promoveaza in acest turneu cel mai recent album, “Tres Caballeros” pe care l-au inregistrat deja si pe care il vor lansa in luna iulie a acestui an. Show-urile lor sunt adevarate experiente live, o demonstratie a fortei lor de magicieni ai instrumentelor, presarata cu momente comice si cu interactiuni savuroase cu publicul.

Trupa ALT F4, infiintata in 2014 este un proiect de rock fusion, iar unul dintre componenti acesteia este cunoscutul tobosar Bubu Cernea.


PROGRAM SI REGULI DE ACCES PENTRU CONCERTUL THE ARISTOCRATS:
19:00- se face accesul publicului
19:30-20:00-opening act The WristBand
20:15-20:45-opening act Quantic
21:00-21:20-opening act ALT F4
21:35- The Aristocrats

Acces copii:
Nu este recomandată prezența copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă parinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

Minorilor cu varsta de 5 ani sau peste li se va permite accesul in incinta locatiei doar pe baza unui bilet valid. Copiii sub 5 ani beneficiaza de gratuitate.

Acestia trebuie sa poarte casti de protective sis a fie supravegheati de parinti in permanenta.

În zona de concert NU va fi permis accesul cu:
  • sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),
  • bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve,
  • artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere,
  • scaune,
  • arme, obiecte contondente, lanțuri,
  • băuturi sau mâncare,
  • animale de companie,
  • rucsacuri, bagaje voluminoase,
  • aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro
Jetoane pentru mâncare și băuturi:
  • Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spațiul de concert vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație.


Evenimente recomandate

Top