Noutăți și comunicate

Tesseract si Novelists vor canta la Bucuresti si Cluj-Napoca

21 - 22 ianuarie 2025
Tesseract si Novelists vor canta la Bucuresti si Cluj-Napoca
Tesseract vor canta in Bucuresti pe 21 ianuarie 2025, in Quantic Club. Acestia vor canta si la Cluj-Napoca, in Form Space, pe 22 ianuarie 2025. Trupa Novelists va deschide ambele concerte.
Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare vineri, pe 26 iulie 2024, la ora 10:00.

Tesseract vin din Milton Keynes, Marea Britanie. Bazele formatiei au fost puse in 2003, trupa fiind considerata unul dintre primele acte artistice care a introdus djentul in stilul progressive metal.

Treptat au devenit un nume de referinta in stilul progressive metal, ajungand sa urce pe scenele celor mai importante festivaluri de metal precum Wacken, With Full Force, Hellfest sau Copenhell.

Pana in prezent au lansat cinci materiale de studio, cel mai recent, 'War of Being', fiind oferit fanilor in luna septembrie a anului trecut.

Novelists vin din Paris, Franta, si au o activitate de peste 10 ani, bazele trupei fiind puse in 2013. Au lansat pana in prezent patru albume de metalcore, in care se vad clar influentele de djent si progressive. Nucleul formatiei - si in acelasi timp motorul creator al acesteia - este neschimbat din 2013, cand fratii Florestan Durand si Amael Durand au pus bazele trupei.

Bilete se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • presale - primele 200 de bilete - 109 lei
  • presale - 129 lei
  • presale 2 - 139 lei
  • la intrare - 160 lei
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD.


Evenimente recomandate

Top