Noutăți și comunicate

TESSA invitata la spectacolul de lansare PSYCHOGOD

14 iulie 2015
TESSA invitata la spectacolul de lansare PSYCHOGOD
Tessa este a doua trupa invitata la lansarea celui de al doilea album al formației PSYCHOGOD, care va avea loc pe 1 octombrie 2015, in Club Fabrica.



Proiectul TESSA a fost infiintat in anul 2014 de catre Vlad Iacobus (chitara) si George Voicila (Voce), urmand a fi completat la bass de catre Alexei ( H8, Negative Core Project ) si Nunu Racris ( Hara, Negative Core Project ) la tobe.

La finele anului 2014 trupa lanseaza primele 2 single-uri, si anume "Nightmare" si "Truth and Lies" ele fiind rasplatite cu un feedback pozitivde catre public, urmand ca la finalul anului 2015 sa lanseze primul EP ca material discografic.

Pe parcursul anului trupa participa la evenimente in diferite orase ale tarii alaturi de Truda; totodata si in Bucuresti la Rock In Parc, Metalhead Awards, Metalhead Meeting s.a.

Pentru mai multe detalii, accesati pagina de Facebook a trupei : https://www.facebook.com/pages/TessaBand/323814661043363?fref=ts

sau cea de Youtube :
https://www.youtube.com/channel/UCixcTRDc0nKfFwi9bdSpc6A

De asemenea, va invitam sa urmariti un nou teaser cu filmari din culisele inregistrarilor:
https://www.youtube.com/watch?v=SZRrxUud5VA



Pentru a fi la curent cu detaliile noului album urmariți site-ul oficial http://www.psychogod.ro și pagina de facebook: https://www.facebook.com/PSYCHOGOD.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top