Noutăți și comunicate

Tenebres concerteaza in Quantic Club alaturi de Eternal Fire cu ocazia lansarii albumului de debut

22 ianuarie 2018
Tenebres concerteaza in Quantic Club alaturi de Eternal Fire cu ocazia lansarii albumului de debut
Tenebres revin in Bucuresti cu ocazia lansarii albumului de debut, intitulat "Pain Eternal". Concertul face parte din turneului național "Tour Of The Dark Front Part 2" si are loc in Club Quantic pe 15 martie. Biletele pot fi achizitionate doar in seara concertului la intrare, pret 20 de lei.

"In urma cu un an de zile am cantat in Bucuresti alaturi de trupa veterana de black metal Akral Necrosis in Quantic cu ocazia lansarii albumului "Underlight". Iata acum ca a venit randul nostru. Va așteptam pe data de 15 Martie in Quantic incepand cu ora 20:00 alaturi de prietenii nostri din Eternal Fire."

Pagina evenimentului pe facebook:
https://www.facebook.com/events/171405866809916/

Program:
Open doors: 20:00
Eternal Fire: 20:30
Tenebres: 21:30

Tenebres a luat nastere in iarna lui 2015 din cenusa a trei trupe. Trupa si-a inchegat sound-ul in jurul sonoritatilor black, gothic si doom metal pe care le subliniaza cu ajutorul clapelor si a violoncelului.

Pain Eternal contine 9 piese si este valabil worldwide, in format CD si digital. Albumul a fost inregistrat in studioul trupei - Imperium Tenebrarum din Iasi, iar mixul, masterul cat si coperta de album au fost facute de catre Dorian Black, chitaristul formatiei.
https://tenebresofficial.bandcamp.com/releases

Tenebres au cantat in diferite orase ale tarii și au participat in festivaluri internaționale precum: prima editie OSTRING (București), Artists of the Dark ( Sofia / Bulgaria), Revolution Fest (Timisoara) si Rock’n’Iasi Outdoor si Indoor edition, unde au lansat albumul fiind acompaniați de catre un cor si cvartet. Filmarile vor aparea în presa in curand.
https://www.youtube.com/watch?v=sm2M-t5Uack

Eternal Fire - Reformata incepand cu octombrie 2013, trupa Eternal Fire abordeaza stilul black metal melodic, cu influente simfonic și pagan. Primul material discografic - EP-ul Beyond Frozen Streams - a fost lansat in iunie 2015 si este format din patru piese reprezentative: Defiled Graves, Northmen and the Sea, Winter Darkness si My Will to the Stars.

Printre temele abordate: natura, mituri și credinte stravechi, ritualuri de trecere, trairi si sentimente, legende.
https://www.youtube.com/watch?v=igBvoQDm-Jo


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă