Noutăți și comunicate

Tenebres au lansat primul videoclip oficial

9 martie 2017
Tenebres au lansat primul videoclip oficial
Asa cum am anuntat cu ceva timp in urma, iesenii de la Tenebres lanseaza primul videoclip pentru piesa “Pain Eternal”, ce da si numele primului lor album. Cu aceasta ocazie, publicul poate viziona materialul video la urmatorul link:

https://www.youtube.com/watch?v=vqDt_9nS-h4&feature=youtu.be

Videoclipul a fost regizat de Razvan M. Lupascu (Allyas Dweller) cu scopul de a reda vizual ideea de baza a albumului. Regizorul a vrut sa evidentieze estetica uratului, a macabrului, in dualitate cu deceptia frumosului.

La scurt timp dupa lansarea videoclipului, trupa va publica si un “behind the scenes” pentru a face mai usoara intelegerea tuturor elementelor si a mesajului transmis.

Albumul ce poarta acelasi titlu ca si piesa din videoclip, “Pain Eternal”, va avea parte de o lansare cu cvartet format din oboi, vioara, viola si violoncel, dar acompaniat de asemenea si de un cor mixt cu ocazia unui eveniment special de lansare ce va avea loc doar intr-un singur oras din tara in aceasta formula ampla. In functie de reactia publicului, trupa va decide o continuare a acestei formule.

Albumul va si sustinut si de un turneu prin orasele mari din Romania si Bulgaria.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă