Noutăți și comunicate

Ten Years After - nerabdatori sa revina in Romania

21 septembrie 2011
Ten Years After - nerabdatori sa revina in Romania
Anul trecut concertul Ten Years After s-a bucurat de un succes rasunator si o atmosfera incendiara. Iata ce spun membrii trupei despre aceasta experienta: "anul 2010 a fost unul foarte bun pentru noi, un an in care am ajuns, in premiera, in multe teritorii. In februarie am cantat la Bucuresti, in fata unui public adorator. Oferta pentru turneul din acest an a venit ca o continuare fireasca".

 Solistul vocal Joe Gooch a fost impresionat de frumusetea romancelor si de receptivitatea publicului, asa ca este nerabdator sa se intoarca pe meleagurile romanesti: "dupa primirea incredibila de anul trecut, abia asteptam sa revenim in tara voastra" declara el plin de entuziasm. De altfel, Ten Years After pregateste o dedicatie speciala pentru spectatorii romani.

 In formula Leo Lyons (chitara bas), Ric Lee (tobe), Chick Churchil (clape), Joe Gooch (chitara si voce), Ten Years After va concerta in patru orase de pe teritoriul Romaniei:

- Bucuresti (Sala Palatului- 23 octombrie),
- Iasi (24 octombrie - Casa de Cultura a Sindicatelor),
- Timisoara (25 octombrie - Sala Filarmonicii),
- Cluj (26 octombrie - Casa de Cultura a Studentilor),


Regalul de sonoritati rock va fi Intregit de prezenta trupei RIFF, unul din cele mai prolifice nume ale scenei romanesti de profil, care va deschide fiecare din cele patru concerte.

Biletele pentru spectacolul din capitala pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center - et. 2, locatiile Music Box  (Matei Basarab 16 & Soseaua Pipera nr 2), de la Sala Palatului sau pot fi comandate online de pe http://www.vreaubilet.ro. Preturile variaza intre 60 si 170 de lei, in functie de categoria de loc.

Pentru restul oraselor, biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă