Noutăți și comunicate

Taxi lanseaza un nou videoclip „Joc periculos” - terapie de cuplu

3 iunie 2015
Taxi lanseaza un nou videoclip „Joc periculos” - terapie de cuplu
În această dimineață, trupa Taxi a lansat un nou videoclip: "Joc periculos". Acesta are la bază o piesă nouă, despre momentele în care tăcerile ucid.

Filmat cu o echipă de prieteni, "Joc periculos" îi are ca protagoniști pe actorii Antonia Ionescu Micu și Radu Micu. Cei doi formează un cuplu și în viața reală, așa încât relaționarea în timpul filmărilor a fost firească. Mai mult decât atât, pentru cei doi actori energia consumată pe platou a devenit un catalizator. „Filmările la au fost pentru noi o adevărată terapie de cuplu. Sper să funcționeze la fel și pentru cuplurile care au probleme, să vadă videoclipul împreună, să se regăsească în personaje, să înțeleagă că lucrurile pot fi reparate, să renunțe la jocul periculos al tăcerilor, al neascultărilor, al necomunicării.” – declară Radu Micu, protagonistul și regizorul videoclipului.

Autor al piesei, Dan Teodorescu spune: „Este inspirată din fapte reale; din biografia personală sau nu. Am ajuns la concluzia, ca mulți alții înaintea mea, că vorbele rănesc, dar tăcerea ucide.

Din echipa de filmare au făcut parte Bogdan Stanciu (director de imagine), Tudor Olaru (montaj) și Mugurel Coman (producător).

Videoclipul poate fi vizionat aici:

https://www.youtube.com/watch?v=pZYpabtbEg4

sau pe pagina oficială de Facebook a trupei Taxi: https://www.facebook.com/trupaTAXI.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top