Noutăți și comunicate

Taxi la Constanta

5 martie 2017
Taxi la Constanta
Infiintata in 1999, trupa TAXI a lansat de-a lungul anilor hit dupa hit. Vino sa te bucuri de artistii tai preferati si sa petreci o seara de duminica asa cum ti-ai dorit!

Duminica, 5 martie, ora 20, oo, la Doors Club, in Constanta.
Pretul unui bilet este 65 de lei. Biletele se pun in vanzare la sediul clubului, de luni, 27 februarie, la ora 12, oo sau pe http://www.iabilet.ro Info si rezervari la tel.: 0763 66 16 22.

Avand la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, sapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi este una dintre cele mai iubite si mai respectate trupe din Romania.

Taxi s-a lansat in 1999, venind direct cu o solutie: „Criogenia lanseaza Romania”. Cantand despre „Luna” (”The Moon”) a ajuns sa reprezinte Romania la Eurovision, la doar un an de la infiintare. Subiectele abordate au devenit apoi din ce in ce mai variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastra” sau „Oamenii politici”, la „Comunitaru’” sau „Americanofonia”, la balade cantate de generatii intregi – „Jumatatea mea”, „Nu mai esti”, „Mi-e dor si doare”, „Ea inca ma iubeste”, „Prea sus”, „Nebunia furtunii”, „Cineva, inaintea ta”, „Ai inchis marea in ochi”, „Te vad in toate femeile”, „Stelele care cad”, „Dragostea ca o pereche de pantofi” etc.

In ultimii ani, Dan Teodorescu, impreuna cu trupa sa, a continuat sa aiba preocupari diverse : a explicat pe larg „Subtitrarea la romani”, s-a precopat de iluminatul stradal - „Strada mea cu-n singur bec”, dupa ce a petrecut cateva zile pe plaja a depistat o „Drama in Vama”, a lansat mesaje motivationale - „Ba, treci la coada!”, dar si-a pastrat si latura romantica, foarte bine reprezentata prin „Cele doua cuvinte”, NonStop” si „Esti iubibila”. Trilogia celor 2 cuvinte a atras atentia tuturor generatiilor asupra trupei Taxi, cele trei videoclipuri avand parte de nenumarate remake-uri.

Fie ca e vorba despre viata sociala si politica, fie ca e vorba despre dragoste, abordarea Taxi este intotdeauna originala, umorul si ironia devenind marca trupei.

Selectandu-si cu grija aparitiile tv, trupa Taxi s-a ferit de cancanurile mondene, alegand sa se promoveze exclusiv prin muzica si mesajele pe care simte nevoia sa le transmita.

Spiritul trupei se reflecta cel mai bine in concerte, acolo unde trupa, dar si fiecare membru in parte, isi manifesta liber personalitatea. La concertele Taxi lumea rade, danseaza, se emotioneaza, canta, simte bucuria pe care trupa o transmite. Foarte rar un concert se termina dupa primul bis.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu sunt prieteni si in viata reala, ceea ce ii face ca pe scena sa se simta bine impreuna si sa transmita aceasta stare.

Duminica, 5 martie, la Doors Club, in Constanta, vei avea parte de un concert senzational. Nu rata aceasta ocazie!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top